Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sok szénhidrát miatt lehet...

Sok szénhidrát miatt lehet meszes a lepény?

Figyelt kérdés
34 hetes kismama vagyok, az orvosom tegnap azt mondta, hogy mivel jóval meszesebb a lepény, mint kéne, így hamarabb küld NST-re, hogy ha van valami gond a babával, akkor megindíthassa a szülést. Azt is mondta, hogy bár nem híztam sokat, a szülésig mégis diétázni kéne, mert a sok szénhidráttól van a lepény ilyen állapotban. Volt ilyen gondja valakinek? Ha 35-36 hetesen kiveszik, nem lesz semmi baja? Tudom hogy jók már az esélyei, de nem szeretném ha elkapna valamit, vagy hetekig benn tartanák a kórházban. Nagyon aggódom:(

2013. jan. 25. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:
bízz az orvosdban, nyilván jót akar, és fogadd meg a tnaácsait
2013. jan. 25. 10:33
 2/4 frászkarikaborsó ***** válasza:
Akkor lehet a sok szénhidrát miatt ha terhességi cukros vagy és a helytelen táplálkozás miatt gyakran magas a vércukorszinted. Ha a cukrod jó akkor nem emiatt meszes. Azért persze a diétával ártani tutibiztos nem fogsz.
2013. jan. 25. 15:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Alacsony a cukrom, nem vagyok cukorbeteg. 2,7-es volt most a kontroll vérképen, előtte 4,2 a terheléses. Nem tudom, mi miatt lehet ilyen.
2013. jan. 25. 16:15
 4/4 frászkarikaborsó ***** válasza:
hát figyi, mint gyakorlott cukorbeteg azt tudom neked mondani hogy az alacsony cukor sem jó. Sőt. Sok esetben a túl alacsony cukor bizony azt jelzi, hogy előtte meg túl magas volt, csak a vérvétellel nem azt az időpontot sikerült elkapni hanem már kicsit később, amikor a túl magas cukorra reagálva a szervezet elkezdett dögivel inzulint termelni ami meg jól levitte. Akár magas, akár alacsony az a cukor, a szervezet anyagcseréje nem működik jól. A diéta tehát indokolt szerintem.
2013. jan. 25. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!