Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Muszáj a hasnak úgy lennt...

Muszáj a hasnak úgy lennt lennie szülés előtt? Az nem lehet, h valakinek nem száll le annyira? HA lennt kéne lennie, akkor mennyivel a szülés előtt? MErt nekem néha lennt van, néha vissza jön.

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 11:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%

Szülés előtt a has lent van. Nem muszáj, hanem egyszerűen így van, és kész.

Nincs pontosan meghzatrározva, hogy szülés előtt mennyi idővel ékelődik be a gyerek feje a medencébe. Első babánál ez akár egy hónappal a szülés előtt is lehet. Második babánál meg később: lehet, hogy csak a vajúdás közben száll le a gyerek.

2009. szept. 25. 11:42
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Nekem mindkét gyerekemnél fent volt a hasam, és 41. héten szültem mindkettőt!!! Nem kell, hogy lent legyen az a pocak. Nem mindenkinél egyforma ez sem, minthogy nem egyforma egyik kismama hasa sem. Egyik nagyobb, másik kisebb. TAPASZTALAT, hogy nem mindenkinek van lent a pocija!
2009. szept. 25. 11:45
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Na ezzel engem is fárasztanak, hogy még nincs lent a pocakom... mégis túlhordásban vagyok. De én szerintem lent van. Látom is és érzem is, meg amikor megyek a lépcsőn akkor is szinte rugdosom alulról, meg ha ülök akkor is nagy terpeszben, mert rálóg a combimra, és kellemetlen.
2009. szept. 25. 11:55
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Nekem már szülés előtt pár héttel megmondta a doki,hogy nem fog lemenni és úgy is lett. Már 4 ujjnyira kivoltam tágulva,a hasam meg még mindig a ''nyakamban'' volt,ezért úgy döntöttek hogy császár lesz. Végül mégis kibújt magától a picikém
2009. szept. 25. 11:56
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
nekem sem ment le a hasam. 41+2 naposan szültem, mert már zavaros volt a magzatviz, de a hasam még akkor sem ment le. Császáros lettem.
2009. szept. 25. 12:30
 6/13 anonim ***** válasza:
58%
nekem mindenki azt mondta nem lesz itt baba majd csak 3 hét múlva mert nincs lent a pocakom..persze..kb az utolsó ilyet mondó emberke kijelentése után 5 órával megindult a szülés..Szerintem mindenkinél más..
2009. szept. 25. 12:44
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Ismétlem: első babánál szülés előtt 2-4 héttel száll le a has általában.

2. és többedik babánál korábban. Nagyon gyakori, hogy szülés előtt nem is, hanem csak vajúdás közben száll le.

Ezt is le lehet pontozni nullára, de nem érdekel, mert akkor is így van.

2009. szept. 25. 13:15
 8/13 anonim ***** válasza:

Én a 2. babámat várom, lehet hogy én vagyok az ellenpélda?:) 34 hetesen, amikor mentem a dokimhoz, és meglátott, egyből mondta, hogy ejjha, magácskának jó lent van a hasa. Majd megvizsgált, és közölte, hogy a baba feje is beékelődött. Szigorú fekvést írt elő, azt mondta 2 hétig még jó lenne bent tartani, utána már nem tartja vissza. Erre másnap elment a nyákdugóm:) Most 38 hetes vagyok, és még egyben vagyunk, aki meglát márcsak nevet rajtam:) Már nem fekszek, ha kibújna már nem lenne semmi baj, de nagyon jól érzi magát ennek ellenére még bent:)

38 hetes kismama

2009. szept. 25. 13:48
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2009. szept. 25. 14:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem szállt le a hasam. Úgy mentünk szülni, hogy fent volt a gyomromban. Csak megszültem :) Gondolom, vajúdás közben lejjebb ment, én akkor már nem nézegettem :)
2009. szept. 25. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!