Muszáj a hasnak úgy lennt lennie szülés előtt? Az nem lehet, h valakinek nem száll le annyira? HA lennt kéne lennie, akkor mennyivel a szülés előtt? MErt nekem néha lennt van, néha vissza jön.
Szülés előtt a has lent van. Nem muszáj, hanem egyszerűen így van, és kész.
Nincs pontosan meghzatrározva, hogy szülés előtt mennyi idővel ékelődik be a gyerek feje a medencébe. Első babánál ez akár egy hónappal a szülés előtt is lehet. Második babánál meg később: lehet, hogy csak a vajúdás közben száll le a gyerek.
Ismétlem: első babánál szülés előtt 2-4 héttel száll le a has általában.
2. és többedik babánál korábban. Nagyon gyakori, hogy szülés előtt nem is, hanem csak vajúdás közben száll le.
Ezt is le lehet pontozni nullára, de nem érdekel, mert akkor is így van.
Én a 2. babámat várom, lehet hogy én vagyok az ellenpélda?:) 34 hetesen, amikor mentem a dokimhoz, és meglátott, egyből mondta, hogy ejjha, magácskának jó lent van a hasa. Majd megvizsgált, és közölte, hogy a baba feje is beékelődött. Szigorú fekvést írt elő, azt mondta 2 hétig még jó lenne bent tartani, utána már nem tartja vissza. Erre másnap elment a nyákdugóm:) Most 38 hetes vagyok, és még egyben vagyunk, aki meglát márcsak nevet rajtam:) Már nem fekszek, ha kibújna már nem lenne semmi baj, de nagyon jól érzi magát ennek ellenére még bent:)
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!