Kismamák, ti is átéltek/ átéltetek hasonlót?
Szia.
Én nekem ugyan ezek már a 34.héttől vannak,és még mindig egyben vagyunk..36.hét óta reménykedtem abban,hogy majd hátha ma lesz a nagy nap :( Sajnos azóta sem jött el.Pedig minden nap úgy kelek fel,hogy na ma hátha menni kell,meg esténként úgy fekszem le aludni,hogy majd éjszaka hátha megindul..de semmi azóta sem..hányingerem néha van,ami inkább mostanában jellemző az az,hogy rettenetesen feszül a végbelem,mint akinek nagy wc-znie kell,de nem kell,csak feszíti szét a babóm..meg mindenem fáj már odalent,de semmi..naponta többször is görcsölök hátfájás kíséretében,de semmi :(
Nagyon bízom a jövőhétben,mert már nagyon szeretnék megszülni,de hát nem tudom,hogy merjek-e bízni benne..nagyon csalódott vagyok és türelmetlen,és szomorú,hogy még nem akar kibújni a kicsi fiam :(
37+5 hkm
Megértelek!
Olyan, mintha állna az idő... Én is nap mint nap várakozom. Eddig elmentek a napok a készülődéssel, babaholmik rendezgetésével. Aztán elfogyott a teendő, erőm sincs már annyi, elmenni mászkálni nem merek...
Kitartás! :)
Hol fogsz szülni, mikorra vagy kiírva?
A hányinger nálam is megvan, a szülésznő szerint olyankor tágul a méhszáj!
Hát igen,velem szintén ugyan ez a helyzet,nekem is áll az idő..hogy őszinte legyek,én még most merek jobban kimozdulni itthonról,mert sajnos a 22.héttől kíméletre lettem intve,sokat keményedtem és görcsöltem,emiatt nem is nagyon mertem nagyokat sétálni.Most viszont ha lehet így mondani kiélvezem,hogy már lehet,mert most már nem a benntartás a cél,hanem a szülés megindulása..szóval sétálok minden nap(még ha nehezen is megy a nagy teher miatt),de eddig még semmit sem segített :(
Miskolcon fogok szülni..jövőhét csüt.re vagyok kiírva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!