Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a hasszorítót...

Szülés után a hasszorítót mikor és meddig lehet/kell használni?

Figyelt kérdés
Elsősorban hüvelyi szülésnél, remélem az is lesz!
2013. ápr. 20. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kell hasszorító. Hasszorítóval igaz kezdetben úgy tűnik, hogy laposabb a hasad, de akkor nem a hasizmaid dolgoznak, hanem a hsz. Ha nem hordod, igaz lassabban , de szépen visszaáll a hasad feszessége.Persze nem törvényszerű, de 2 anyukát is ismertem, akik hsz.-t használtak, nekik kötényhasuk lett.
2013. ápr. 21. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:

A fizikoterapeuta szerint, meg szerintem is, az izom lazasaga/feszessege nem valtozik attol, hogy vissza van szoritva, csupan tornaval valtoztathato. Kerdesemre azt mondta, inkabb csak szepiteszeti dolog, ha olyan helyre megyünk es ki "kell" nezni. De: en azt el tudom kepzelni, hogyha valami visszaszoritja a hasat, akkor automatikusan "rahasizomtornaszok", behuzogatom neha a hasamat, többször tornasztatom az izmot, mint nelküle!

Elsö szülesem (csaszar) utan keptelen voltam hasznalni, nyomta a hasi szerveket, es annyira fajt mindenem, es nalam mas okok miatt ez elhuzodott 2 evig, igy szoba sem jött.

2013. ápr. 22. 10:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a fenébe, a hasad majd visszaáll amikor visszaáll. Kb. félév kell hozzá
2013. ápr. 29. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!