11 napja szültem császárral. Hasszorítót mikortól lehet használni? Ugyan úgy gyógyul a seb? Nem húzza össze nagyon? Vagy a seb fölé kell rakni a szorítót?
Szia!
Én 2 hét után kezdtem el a hordását.
A seb alá igazítottam a szorítót, hogy nehogy kidörzsölje, kb a szemérem csontig. Viszont, ha vastag a szorító vigyázni kell arra, nehogy bepáljon a seb, persze, ha teljesen begyógyult, akkor már nem veszélyes. Éjszakára én nem hordtam, mert zavart. Vannak bugyik is hasleszórítós, annak talán kényelmesebb a viselése.
Három császármetszésem volt a klasszikus vágással(függőleges)!Javaslom én is a hasszorítót...ha bírod még éjszakára is.Az előttem szólónak igaza van!
DE javaslom a kenőcsöt is ami a szép hegesedésben segít!Rákereshetsz az interneten!
Én amint hazaértem fel is vettem de nekem bugyi van. Először azt hittem rám se fog jönni de 2 nap múlva már teljesen jó volt rám. Nagyon hamar levitte a hasam és semmi bajom nem lett tőle. Éjszaka nem volt rajtam. Lehet, hogy ha nyáron, melegben szül valaki akkor előfordulhat, hogy nem tesz jót a sebnek de én télen szültem így semmi gond nem volt és a sebem is "szép".
1 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!