Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 11 napja szültem császárral....

11 napja szültem császárral. Hasszorítót mikortól lehet használni? Ugyan úgy gyógyul a seb? Nem húzza össze nagyon? Vagy a seb fölé kell rakni a szorítót?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat
2010. márc. 1. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 2 hét után kezdtem el a hordását.

A seb alá igazítottam a szorítót, hogy nehogy kidörzsölje, kb a szemérem csontig. Viszont, ha vastag a szorító vigyázni kell arra, nehogy bepáljon a seb, persze, ha teljesen begyógyult, akkor már nem veszélyes. Éjszakára én nem hordtam, mert zavart. Vannak bugyik is hasleszórítós, annak talán kényelmesebb a viselése.

2010. márc. 1. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Három császármetszésem volt a klasszikus vágással(függőleges)!Javaslom én is a hasszorítót...ha bírod még éjszakára is.Az előttem szólónak igaza van!

DE javaslom a kenőcsöt is ami a szép hegesedésben segít!Rákereshetsz az interneten!

2010. márc. 1. 12:40
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi, megnézem a a kenőcsöt is
2010. márc. 1. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem konkretan megtiltottak a hasszoritot. mert attol csak elernyed a hasfalad, hasizmod mert az tartja az izmok helyett. szerintem ne hasznalj, nagyon rossz tudom, de elöbb helyre jössz. Ha hasznalod akkor telleg arra figyelj amit az elöttem irok mondtak
2010. márc. 1. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én amint hazaértem fel is vettem de nekem bugyi van. Először azt hittem rám se fog jönni de 2 nap múlva már teljesen jó volt rám. Nagyon hamar levitte a hasam és semmi bajom nem lett tőle. Éjszaka nem volt rajtam. Lehet, hogy ha nyáron, melegben szül valaki akkor előfordulhat, hogy nem tesz jót a sebnek de én télen szültem így semmi gond nem volt és a sebem is "szép".

1 éves anyuka

2010. márc. 3. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!