Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés ügyeletes dokinál a...

Szülés ügyeletes dokinál a Debreceni Klinikán?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy milyen tapasztalatotok volt szülésnél a Debreceni Klinikán ügyeletes dokinál.

Jelenleg egy dokihoz járok terhesség alatt,csak nem biztos,hogy szülni is nála fogok.Mivel elég magas a fix tarifája szülésnél.

Volt még így valaki,hogy terhesség alatt végig egy dokihoz járt,de nem fogadta meg?

2013. ápr. 20. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp megéri megfogadni. képesek rád sem nézni. Amúgy meg királynői figyelmet kapsz. Megéri tényleg.
2013. ápr. 20. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz tapasztalataim vannak az ügyeletről,bár lehet csak én fogtam ki rosszat...nem ajánlom.
2013. ápr. 20. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanitt lesz szülésznőm, pont azért mert dokira nem fogok százezret kifizetni, de szülésnőtől nem sajnálok 30at... Remélem minden oké lesz...

Még nem szültem, de nagyjából ismerem a dokikat, mert feküdtem már bent 2x és a dokik nekem nagyon rendesnek tűntek..

Persze lehet, hogy szülésnél máshogy lesz, de remélem a szülésnő elég lesz..

2013. ápr. 20. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:

szerencsére sikerült kifognom egy jó gárdát mikor szültem,.

egy fiatal velem egyidős kis rezidens dokit,

meg egy nagyon tapasztalt odaadó kedves szülésznőt.

nagy mázlim volt,mindenki jól tette a dolgát!

nem tudom mi lett volna ha épp kifogok egy "rossz napom" van gárdát..

2013. ápr. 20. 16:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Második babámat várom,az elsőnél volt fogadott dokim.Most viszont még nem tudom,mert elég sok lenne amit kér szülésért.

2013. ápr. 21. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!