Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki mostanában, mondjuk ebben az évben szült a debreceni klinikán?

Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek. Mit pakoljak a babának és magamnak?Mit adnak?Tapasztalataitokat,élményeiteket is várom. :) 34 hkm
2013. ápr. 16. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is most fogok valamikor szülni (35 hetes múltam) és a múlt héten hívtam fel őket. Amit neked adnak az szülés után vastagabb betét, de szerintem csak néhány db, tehát nem látnak el a bent töltött napokra. Illetve lehet hogy nem is lesz szükséged már a második-harmadik napon arra a vastagságúra. Hálóinget már nem adnak, csak valami papírszerűt, de azt a nővér sem ajánlotta, mert kényelmetlen. Hát röviden ennyi. Tehát viszel magadnak mindent. Betét, hálóing, papucsok, tisztálkodószerek stb. A babának adnak naponta néhány db pelust, de szerintem azt is ki kell egészíteni sajáttal nehogy ne legyen elég. A köldökápoláshoz adnak szükséges dolgokat. Én úgy tervezem viszek pelust, törlőkendőt, popsikrémet, textilpelust, kis babaplédet, sőt ruhákat is. Most jut eszembe hogy azt nem is kérdeztem hogy a babának adnak e ruhát. 3 éve még adtak. Röviden ennyi. De én is kíváncsi lennék friss beszámolókra!
2013. ápr. 16. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszike, remélem én is hogy rátalál a kérdésre olyan anyuka, aki nem rég szült. :)
2013. ápr. 16. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

7 hónapja szültem ott.

A babának pelenkát adnak, napi 6 db-ot, betétet neked azt is kapsz nem kell vinni. Popsitörlőt vigyél, krémet, ruhát vihetsz, de lehet kórháziban is. Vihetsz mellszívót, otthon sterilizáld, cumisüveget is adnak.

Semmi extra nem kell neked, hálóingek, papucs, bugyik, tisztasági csomag.

Tapasztalatom az hogy a csecsemős nővérek flegmák, szemtelenek és nem segítőkészek. Alig vártam hogy hazamenjünk.. Ha konkrét kérdésed van írj nyugodtan akár privit is.

2013. ápr. 16. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egy éve szültem ott, pontosan ugyanaz a tanácsom-tapasztalatom, mint az utolsónak. Az orvosok szuperek voltak, a csecsemősök rettenetesek. Vigyázz velük. :)
2013. ápr. 17. 15:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Igazából akkor már csak arra lennék kíváncsi h ti vittetek ruhát a kicsinek? Nem tudom azt tegyünk e el.Nekem megfelel a kórházi is igazából,de hogy szokás?
2013. ápr. 17. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!