Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a vélemény a fogadott...

Mi a vélemény a fogadott orvosról?

Figyelt kérdés
Jók a tapasztalatok, vagy ugyanolyan jó egy ügyeletesnél szülni?
2009. szept. 24. 19:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Pénzkidobásnak tartom. A magán orvoshoz járást nem a terheség alatt, persze ha jó a doki. De szülni ügyeleten fogok, pedig anyagilag megengetehetnénk a magán orvosnál szülést, de feleslegesnek tartom.
2009. szept. 24. 20:02
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Én nem fogadtam orvost, mert olyan sokszor hallom, hogy nyáron nyaralni megy, télen síelni. Féltem, hogy pont akkor nem lenne ott, amikor nekem szükségem lenne rá. Így bíztam a szerencsében:) Hú de nagyon jó orvost fogtam ki. Nagyon lelkiismeretes volt. A másik babámnál is az ügyeletesnél fogok szülni.

2009. szept. 24. 20:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 2x szültem volt fogadott orvosom (ugyanaz) és nem bántam meg, végig kísérte a várandóságot. Nagyon lelkiismeretes volt!!! De halottam már ellen példát is sajnos :-(
2009. szept. 24. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Én inkább a babára kötöm az árát.

Persze sok rosszat hallani az ügyeletesekről, de sajnos a fogadott orvosokról is. A pénz nem biztosíték, tehát feleslegesnek tartom. Talán ha fán nőne... :DDDD

2009. szept. 24. 20:06
 5/13 A kérdező kommentje:
Mégis mennyit adnak mostanság, hogy ennyire sokaljátok az árát egy fogadott orvosnak???
2009. szept. 24. 20:15
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
Szia! Általában 10-szeresét KÉRIK a fogadott orvosok a magán rendelés árainak. Kb. 50ezer-150ezerig, ikreknél "természetesen" a duplája!!!
2009. szept. 24. 21:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Ikreknél miért lenne duplája???? Én ilyet még nem is hallottam, az is 1 szülés, csak épp 2 baba jön világra.....
2009. szept. 25. 10:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Köszi a lepontozást!! De azért elmondom, hogy ikres ismerőseimtől a dupláját kérte a doki. Egyik család havonta fizetett 7000 ft-ot, tőlük 140ezret kért a szülésért, a másikak 6000ft-ot fizettek (más orvosnál) és 120ezer volt a szülés tarifája. Megmondta a doki nekik, hogy ennyi és kész! Na én ezért járok SZTK-ba! Ugyanúgy ellátnak szülés után, vagy még jobban. Még annyi, hogy egyik anyukát sem nézte meg szülés után a doki egyszer sem, de a pénzt természetesen elfogadta tőlük...
2009. szept. 25. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:
A lényeg lemaradt, azért a duplája, mert 2 baba, nem egy. Állítólag dupla munka, ezért.
2009. szept. 25. 13:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Én fogadtam dokit, aki a terhesgondozásoktól kezdve a szülésig nagyon segítőkész és normális volt. Az uh-okat pl. soron kívül csinálta mindig, ami azért volt nekem nagyon jó, mert szinte végig dolgoztam a terhességem alatt. Ha nem ért volna oda a szülésre valószínüleg nem adom neki oda a pénzét, amit nem kötött ki hogy mennyi, én kérdeztem rá mennyit szokott kapni. Nem volt horror (60 ezer forint). Persze nekünk is lett volna más helye,de nekem végül megérte! Az sztk-ban darab húsként kezelnek és órákig kell minden egyes vizsgálatra várni.
2009. szept. 25. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!