Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a modja, ha ennel a dokinal...

Mi a modja, ha ennel a dokinal szeretnek szulni?

Figyelt kérdés

Sztk-s orvoshoz jarok ,mindig u.a. a dokihoz.Mar a terhesseg elott is o volt a nogyogyaszom es nagyon elegedett vagyok vele.

Sajnos nem abban a korhazban dolgozik,ami nekem szules szempontjabol korzetes.

Ilyen esetben hogy mukodik,ha nala szeretnek szulni?Megoldhato egyaltalan?Kb. mennyibe kerul az ilyesmi?

Szeretnek elobb tajekozodni,mielott rakerdezek tole,mert ha mond egy szamomra megfizethetetlen osszeget,es ezert nem szulok nala,de elotte rakerdeztem,az kicsit kellemetlen lenne nekem.

Elore is koszonom!

2013. ápr. 12. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Én sem a körzetemhez tartozó kórházat választottam szüléshez. A dokiról hallottam sok sok jót és a dokihoz mentem. Szabad orvos választás van. Az összeg változó. Az én dokim 30.000-100.000 között működik.(egyszeri ősszeg, szülés után borítékban kapja) (igazából nem mond összeget, azt mondja annyit adjunk amennyi belefér a családi kasszába, mert tudja, hogy egy baba születése igen csak megviseli a kasszát) Szóval nekem szerencsém van a dokimmal.
2013. ápr. 12. 09:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Én sem körzetesnél szültem,a pénz pedig nagy eltérő lehet.Vidéki városokban olcsóbb,Pesten 70.000-200.000 ft között mozog a szülés,és alkalmanként a terhesgondozásért is fizetni kell.

Ha felfogadod bepecsétel a könyvedbe,ha esetleg mentővel mész szülni,megmutatod a pecsétet,és akkor nem a körzetes kórházba visznek.

2013. ápr. 12. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:

70-100 ezer.

De nem biztos hogy elvállal, mert nem jártál hozzá magánrendelésre...

2013. ápr. 12. 10:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem,hát szerintem akkor marad az,hogy szülök a körzetes kórházban az éppen ügyeletes dokinál.

Nagyon szépen köszönöm azért a válaszokat :)

2013. ápr. 12. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!