Ki szült Zalaegerszegen gátmetszés nélkül?
Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 08:01
1/4 anonim 

válasza:

Szia!
En 2 eve ugy sdzultem Egerszegen.Mire vagy ki irva es ki a dokid?1 baba lesz?
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! második babát várom, január 4-re vagyok kiírva. A Györéhez járok. Sajnos azt hallottam mindenkinél megcsinálják. A kisfiam elég gyorsan meglett, de kötöttek be oxitocint, hogy rendszerezzék a fájásokat. Nem igazán várták ki a természet rendjét és picit siettetettnek éreztem. Szeretnék természetes úton szülni, vajúdni. Nem az ágyhoz kötözve szenvedni. Te kinél szültél?
2009. szept. 23. 14:16
3/4 anonim 

válasza:

Goldfinger.3 babam volt kicsit repetem varni nem kellet megis sokal roszabb volt mit mikor vagtak.Noveber 25-re vagyok ki irva a 4.baboval es nem is tudom h mi lene a jobb vagjanak vagy ne.Megyi idos a nagyobbik?
4/4 A kérdező kommentje:
17 hónapos. Anyu is hármat szült és neki sem vágtak a harmadiknál. Repedt, azt mondta rosszabb volt úgy. Viszont sok pesti ismerősöm szült alternatív, sajnos itt zegen nincs rá mód. Legalább az ágyról leszálltam volna, hogy úgy szenvedjek ahogy nekem jól esik. Ez a merev póz nem volt túl szerencsés.
2009. szept. 23. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!