Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másnál is ez van már ennyi...

Másnál is ez van már ennyi idős terhesen?

Figyelt kérdés

Ma éjjel volt egy hatalmas derékba, lábba és kb. mindenhova kisugárzó fájdalom, azt hittem, hogy nagydolog jön, rohantam le, de csak a "derekam éreztem leszakadni".

Ez egy kemény jósló lehetett?

2009. szept. 22. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtál terhességi kort :)
2009. szept. 22. 15:03
 2/5 A kérdező kommentje:

38:-)

pancser vagyok:-)

2009. szept. 22. 21:24
 3/5 Nikcsi ***** válasza:
Az lehet, nekem ilyen idosen minden nap voltak, mindig azt hittem hogy na ma szulunk. Aztan a valodiak teljesen masok voltak, szabalyosan jottek es derekam fajt egyfolytaban. Ha esetleg bizonytalan vagy ulj be egy kad meleg vizbe, ha elmulik joslo, ha tovabbra is faj valodi fajasok. Vedonom tanacsolta nekem bevalt. :)
2009. szept. 22. 23:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, így szoktam tenni, köszönöm. Már a második baba lesz, de tök más a terhesség, ezért vagyok én is sokat bizonytalan, mintha még nem szültem volna. Nincs két egyforma, ezt biztosan állítom, minden teljesen más.

Ma éjjel is azt hittem, kettéhasadok...

És olyan fura, hogy rúgni már szinte nem is szokott, inkább feszeget. Nincs helye, remélem csak ezért.

2009. szept. 23. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én szombatra vagyok ki irva,nekem is mindenem fáj.Minden nap azt hiszem itt az idö,de a doki tegnap azt mondta még semmi jel.Már menni alig tudok a fájdalomtól.Az elsö gyereknél nem emlékszem ennyi szenvedésre.Igaz,hogy már 11éve volt és az idő enyhiti a fájdalmat:)
2009. szept. 24. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!