Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan aki a János...

Szsuzs kérdése:

Van itt olyan aki a János kórházban szült EDA-val?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 8. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen, én:)))

Jó volt!!

Nagyon szép a szülőszoba, mindenki rendes!

Nekem mindegy volt mit adnak, csak valamit adjanak hogy ne fájjon!!! Annyira fájt, 3x hánytam el magam sugárban..

A tágulás alatt kaptam, de a végén már nem, mert higy érezni kell hanjönnek a toló fájások!

Katétert is kaptam, mert pisilni sem tudtam.

2013. ápr. 8. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen.

9 órán át szenvedtem,nem tágultam,nem csináltak velem semmit,kértem EDA-t,aminek következtében leesett a szívhang,altatásos sürgősségi császár.Igazán jó élmény volt:( De a szülőszoba szép,a kórtermek elfogadhatók,a szülésznő és az aneszteziológus kedves,orvosok jó szakemberek,én speciel a fogadott orvosommal b*sztam rá.

2013. ápr. 8. 15:07
 3/10 anonim ***** válasza:
ki volt a fogadott dokid, ha megkérdezhetem?
2013. ápr. 8. 16:17
 4/10 A kérdező kommentje:

ez engem is érdekelne...én Molnár Lászlónál fogok szülni.

Arra lennék kíváncsi, hogy az aneszteziológus hamar jött? Jól szúrt, fájt? utána a doki adagolja?

2013. ápr. 8. 18:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Én a Jánosban szültem, érzéstelenítő nélkül. Kértem, de közölték, hogy az aneszteziológus műtétnél van, úgyhogy nem jön.
2013. ápr. 9. 13:51
 6/10 A kérdező kommentje:
nappal vagy éjjel szültél? volt fogadott orvosod?
2013. ápr. 9. 15:56
 7/10 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, tőlem kérdezed? Nappal szültem (10 körül mentünk be, 18-kor szültem) és igen, volt. Így utólag azt mondom nem baj, hogy nem kaptam, most se szeretnék, de amikor ott voltam, ezt erősen másként gondoltam.
2013. ápr. 10. 09:23
 8/10 A kérdező kommentje:
igen, tőled szerettem volna:) hát ez nem megnyugtató... ugye nem az én dokim volt az?
2013. ápr. 10. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem. :-) De biztos nem ezen múlt, a dokinak nem is mondtam csak a szülésznőnek és ő mondta, hogy nem ér az aneszteziológus, műtétnél van. Ha pedig épp valami mást csinál az illető, akkor biztos nem fogja azt félbe hagyni egy szülő nő kedvéért, bármelyik dokinak is a páciense.
2013. ápr. 10. 16:59
 10/10 A kérdező kommentje:

én úgy tudom nappal 2 anesztes is van a szülészeten, éjjel a sebészetről hívják át.

én minden alkalommal elmondom a dokinak hogy EDAT szeretnék-szeretnék...remélem nem járok úgy, mint te:(

2013. ápr. 10. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!