Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi számít könnyű szülésnek?...

Mi számít könnyű szülésnek? Akinek könnyű volt leírná?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 21:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
fél 3kor bevittek a kórházba 5 percesekkel és 4re kint volt a baba.szerintem ezt hívják könnyű szülésnek
2009. szept. 22. 10:54
 12/13 anonim válasza:
Nekem az első igazi fájásom du. 5 körül jött, és 23:50-kor született a fiam. Első szülésnél ez könnyűnek számít, de a dokim azt mondta, hogy ilyenkor erősebb fájások vannak, mert gyorsan jön kifelé a gyerek. Nem azt mondom, hogy életem legjobb estéje volt, de bármikor újra-szívesen. Ezt mondtam már ott is. A legrosszabb az volt, hogy mondták, hogy úgy nyomjak, mintha kakilnék, de rám kellett szólni többször, hogy ne feszítsem össze a fenekem. Így hát lepisiltem a szülésznőt:-))).
2009. szept. 22. 22:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Reggel 6.45 kor elindult a magzatvizem ,csordogált,majd irány a kórház ,ott kétszer megvizsgáltak és indultak a fájások ,és délután 16.30 kor megszületett a kisfiam ,minden komplikációmentesen zajlott ,és semmilyen érzéstelenítőt nem kértem!!És nem is kaptam !!

vagyis első babánk 9 és fél óra alatt született meg gátvédelemmel de egy kicsit azért kellett vágni sajna!üdv a 37.hétre 3150 gr-mal és 54 cm-rel

2009. okt. 1. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!