Ha szóba jön a magánkórház miért fújják így fel ezt a PIC dolgot?
Egyik, hogy az egész országban 22 PIC (II&III összesen) kórház van, ebből ráadásul 7 Budapesten, és van vagy 70 szülészet, szóval még olyan megye is van, ahova egy ilyen sem jut mégis megszülnek a nők, nagy többségük olyan kórházban, ahol nincs ilyen.
Másik, hogy tudtommal erre a koraszülötteknek van szüksége, szóval nyilván nem a magánkórházban 40+3 hetesen megindult szülésen derülne ki, hogy jé 1500 gramm a gyerek... Meg eleve mondjuk egy Telkinél is megvan, hogy betöltött hanyadik héttől vállalnak.
Szóval mi ennek az alapja?
Mert ha én azt mondom, hogy fogom és bemegyek a lakhelyemen pl. Kaposváron vagy mit tudom én hol szülni, akkor az normális és természetes. Senki se mondja, hogy de nem vagy normális veszélyezteted a gyereket, mert nincs PIC. De ha én azt mondom, hogy én megyek és a Telkiben szülök, vagy a Roseban, vagy tök tudja melyik magánban, akkor már mindjárt barom vagyok és felelőtlen, mert nincs PIC. Ez hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!