Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mivel nyújt többet egy magánkó...

Mivel nyújt többet egy magánkórház, mint az állami?

Figyelt kérdés
Érdemes tehát magánkórházba menni és szülés után még X napot ott tölteni, vagy nincsen akkora különbség, amiért megérné? Arra gondoltam, hogy a szobáért, ellátásért végülis mindenképpen fizetni kell... Megközelítőleg mennyi többletköltséget jelent a magán verzió?
2009. jan. 20. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Szia! Itt nagyjából látod az árakat, bár a Telki árlista már több mint két éves. A megéri-e kérdés ügyben érdemben nem tudok nyilatkozni. Valahol a neten biztos találsz olyan fórumokat ahol olvashatsz ez ügyben.

2009. jan. 20. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát megnéztem az árakat az előző hozzászóló linkjein. Én csak annyit mondok hogy én egy városi kórházban szültem fogadott orvosom volt és fogadott szülésznőm. V.I.P. szobában voltam amiért napi 3000 Ft-ot fizettünk. A baba és a férjem végig ott lehetett velem a szobában. Férjem ott is aludt. Volt saját wc és fürdő, TV is. Minden új volt és tiszta. Óránként takarítottak és a nővérek is mindíg kérdezték mire van szükségem és azonnal hozták bármit kértem. A kórterem olyan volt mintha egy szállodai szobában lettünk volna. Minennel és mindenkivel maximálisan elégedett voltam. Három napot töltöttünk ott a magánklinikák áraihoz viszonyítva színte ingyen. Tehát én azt mondom nem éri meg magánklinikán szülni. Pesze ez csak pénz kérdése. Nem volt ugyan A-lacart menü de nem is hiányzott mert nem volt étvágyam sem. És hozzám a szobába is bejöhettek a látogatók máshoz még az osztályra sem. Ez nyilván a te döntésed lesz, én csak leíram hogy ha van V.I.P. szobára lehetőséged egy állami kórházban szerintem az is bőven elég.

2009. jan. 20. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kicsit túlzónak tartom az árakat. Melyik kórház volt ez, amiben ilyen V.I.P. szoba is van?
2009. jan. 21. 07:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Gondolom nem az általma írt árat sokallod. Amúgy a Szigetvári kórházban szültem tavaj áprilisban.
2009. jan. 21. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
szia. én márciusba fogok szülni, állami kórházba de én is igénybe veszem a vip szobát. sajnos erre felé nagyon sok "barbább" ember van, akivel nem szeretnék egy szobába lenne. napi 3 ezer forint itt is a vip szoba, hütő, tv, fürdő van hozzá.Kérdezz utánna a kórházadba lehet hogy nálatok is van és akkor nem kell magán kórházért vagyonokat fizetni. Páromnak volt műtétje magánkórházba, 3 napért fizetett 36000Forintot, két ágyas szobáért. szerintem nem éri meg. de te tudod.
2009. jan. 21. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
és ez csak a szoba dij volt, műtét, vizsgálatok nincs benne.
2009. jan. 21. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!