Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt nagyobb fájdalmad mint a...

Volt nagyobb fájdalmad mint a szülés?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 21:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Nekem a vesemedence gyulladás és a 2 lábműtétem kutyaf@sz@ volt ehhez képest pedig tényleg nem vagyok nyafka.

7 hós anyuka

2009. szept. 21. 21:38
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Az első szülésem szinte meg sem éreztem,2 hónapja volt a második,oxitocinos rásegítéssel,na az már fájdalom volt!!sűrűn jött és nagyon erőteljesen,időnként tényleg azt hittem ez már a vég,pedig általában magas a fájdalomküszöböm.de a végeredmény kárpótol!!
2009. szept. 21. 22:13
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
ettől nagyobb fájdalmat még nem éreztem, de nagyobb örömet sem
2009. szept. 21. 23:06
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt!

30 hetes terhesen vesegörcsöm volt...

A szülés nem fájt, vajúdni sem vajúdtam, mert nem voltak fájásaim. Nekem a szülés utáni 2 óra volt kellemetlen, amikor a gátvarráshoz adott injekció hatása elmúlt.

2009. szept. 22. 15:00
 25/29 A kérdező kommentje:
mitől volt a vesegörcs? és mit tudtak vele kezdeni úgy h terhes voltál?
2009. szept. 22. 16:35
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem tudni mitől volt a vesegörcs. Azt mondták, hogy talán a baba rosszul feküdt.

Semmi különöset nem csináltak velem. Pár napig kórházban voltam, és amikor fájt, akkor nospa-algopirin injekciót kaptam.

2009. szept. 23. 14:49
 27/29 anonim válasza:
100%
Igen, volt ! Egy vérmérgezés, orvosi műhiba miatt. 24 órán át szenvedtem, közben eszméletvesztés,40.5 fok láz. Bírom a fájdalmat, de az már sok volt! A szülési fájdalom meg sem közelítette, pedig 3 szülésem volt.
2009. szept. 27. 06:40
 28/29 anonim ***** válasza:

Napokon át szenvedtem fogfájással,nem volt orvos,a fájd.csillapító alig használt,majd elfogyott.2 fogam begyulladt,koronával együtt kellett kihúzni,egyszerre a 2-t.

Na,az a pár nap a pokol volt. Ráadásul nem volt olyan csodás eredménye,mint a gyermekem. Szerintem semmivel nem lehet összehasonlítani a szülés fájdalmát és örömét!

2009. szept. 27. 07:15
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas élmény volt a szülésem. Senkinek nem kívánom Addig azt hittem belehalok, amíg nem volt epegörcsöm. Na ehhez képest babazsúr volt a szülés. De általánosságban elmondható, hogy a szülés lányregény azokhoz a fájdalmakhoz képest, amit az onkológián kell a betegeknek átélni.
2009. okt. 7. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!