Volt nagyobb fájdalmad mint a szülés?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 21:41
12/29 anonim 

válasza:

Igen, az epegörcseim jobban fájtak a szülésnél.
13/29 anonim 

válasza:

Sokszor!!! A fogfájásaimnál rosszabbat még nem éreztem!
14/29 anonim 

válasza:

Nem!
De szerencsére elmúlik és elfelejtődik :)
15/29 anonim 

válasza:

nekem a vese gyulladásom jobban fájt, mint a szülés, sőt a fogfájást is rosszabbnak érzem
Valószínű, mert a szülésnek van egy csodálatos eredménye :)
16/29 anonim 

válasza:

Igen, ebben van valami, amit az utolsó írt! :))
17/29 anonim 

válasza:

Nekem az első szülésem 16 órás volt, rettentő éles görcsökkel, azt hittem, hogy meghalok!Még soha nem éreztem akkora fájdalmat, nem tagadom volt, hogy ordítottam a fájdalomtól. De még így sem kértem semmi fél fájdalom csillapítót. Aztán képzeljétek a második szülésemnél nem voltak fájások. Úgy tágultam minden órában 1 cm-t, hogy semmit nem éreztem. Majd elvágták a magzatburkot, és a szülésnő azt mondta, hogy innentől kezdve kössem fel a gatyámat, mert beindulnak bizony azok a fájások. De SEMMI. Én fájás nélkül szültem meg a második gyermekemet, viszont a kitolást éreztem én is, de nem fájt, csak feszült. Az orvosom szerint 1000 nőből egy ilyen eset van, hogy fájások nélkül hozza világra a gyermekét.
19/29 anonim 

válasza:

Szülés előtt azt hittem, annál nem lehet nagyobb fájdalom, mint amikor megégettem ÉS leforráztam a hasamat. Úgy éreztem, mintha a belső szerveim égtek volna. Aztán szültem...jobban fájt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!