Volt nagyobb fájdalmad mint a szülés?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 21:41
2/29 anonim 

válasza:

Szia!
Nem, és nem is hiszem, hogy a fájdalomcsillapítás nélküli szülésnél van valami , ami jobban fájhat. Szülés után vagy másfél hétig vénagyulladásom volt, de annak a fájdalma sem ér fel a méhösszehúzódásokkal.
3/29 anonim 

válasza:

Nekem sem. De apukám fél éve halt meg csontvelőrákban. Fél évet kínozták a kórházban, embertelenül bántak vele. Inkább szülnék 5 gyereket, mint azt átéljem.
De szerintem ha valaki egészséges, a szülésnél nagyobb fájdalma nem lehet. De szerintem ne kérdezz ilyen mazochista dolgokat. Fáj, az igaz. De nagyobb örömöm sem volt még az életben, mint a kislányom. Ez megéri.
4/29 anonim 

válasza:

Engem végül megcsászároztak, és a császár után felkelni sokkal jobban fájt a vajúdásnál.
6/29 anonim 

válasza:

Anyukám azt mondta,hogy neki az epegörcse jobban fájt,mint a szülés. pedig 2lánya is van!
7/29 anonim 

válasza:

Szerencsére nem,engem is megcsászároztak végül,az már semmi.
8/29 anonim 

válasza:

A császár után nekem is jobban fájt, mint a 18 óra vajúdás, de megérte! :)
9/29 anonim 

válasza:

Volt!A lelki fájdalmak sokkal rosszabbak,mint ezer szülés!!!Akár a fél lábam is levághatnád úgy,hogy mindent érzek,nem lenne fájdalmasabb egy szorongásnál vagy depressziónál!!!
10/29 anonim 

válasza:

Amikor elszakadt az összes ínszalag a térdemben az jobban fájt, de az éles fájdalom kb 5 mpig tartott, a szülés meg 3 órán át, sokszor több másodpercig, habár annyira nem fájt a végén sem, mint a térdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!