Elment a nyákdugóm és rózsaszínes váladék folyik 2 napja. Baj lehet? és sűrűsödnek a fájásaim. Baj lehet?
gratulálok, hogy hazaküldött..
meg sem vizsgált??
engem is hazaküldtek a barmok bő két ujjnyival..no comment.és így nem is oda vitt a mentő, ahol szülni akartam, hanem ahol voltam, az ahhoz legközelebbi kórházba.
ha hazaküldtek, és nem a lakhelyedhez közeli kórházban, hanem máshol akarsz szülni a fogadott dokidnál, akkor Te is pórul járhatsz, mert ha sűrűsödnek a fájások és pl. mentőt kell hívnod, akkor nem fognak oda bevinni! hanem a legközelebbibe visznek!
Hát...nekem anno a dokim azt mondta, hogy ha rózsaszínű cucc kezd el csordogálni belőlem, akkor semmi para, de zuhanyzás után vonuljak szépen be a kórházba hozzá, mert az valószínűleg tágulási vérzés némi magzatvíz szivárgással karöltve. Így tettünk (pedig a fájásaim totál rendszertelenek voltak), mikor beértünk 2 ujjnyira voltam nyitva és utána is folyamatosan tágultam.
Azt mondták ott a kórházban is a szülésznők, amikor beértünk, hogy jó, hogy bementünk, mert ha csordogál a magzatvíz, akkor ott a helyem, elkerülendő a fertőzéseket.
Nem is vizsgált meg a dokid? Nekem picit fura a hozzáállása. Szerintem menjetek vissza a kórházba, főleg, ha fájásaid is vannak és ne engedd lepattintani magad. :) Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!