3 éves kislányomnak 1,5 hónapja olyan mintha meglenne fázva de nem folyik az orra, csak elvan dugulva és lehet hallani, hogy váladék van a torkán, de nem fáj neki az sem. Mitől lehet az orrmandulája esetleg megvan duzzadva?
Mi is ugyanígy vagyunk ezzel, néha beviszem a bölcsibe, néha itthon vagyok vele, de sehogy sem javul...az orvos meg nem mond semmit, ha elviszem.:(
Anyuka, piros a torka, a tüdeje tiszta, mehet közösségbe. Közben meg el van dugulva az orra 4 hete...
Kisfiamnak az orrmandulája csinált ilyet.
Hallásvizsgálaton szinte állandóan savós fülgyulladást állapítottak meg (rossz volt az eredmény)
Ez egy évig ment így, majd meguntam és egy vírusos betegség után, amivel kórházban voltunk, kivetettem.
Akkor lett elegem, amikor tüdőgyulladás és kórházi antibiotikum kúra után négy nappal megint szörtyögött és
rekedt volt a hangja.
Igazából nekünk az volt a baj, hogy amúgy is érzékeny a gyomra és a hátrafolyó váladék miatt még pocsékabb lett.
Nekünk minden alkalommal kb 2 hétbe tellett, amíg a Fenistilre és az orrcseppre megindult valami.
Utána kb ennyi ideig jól volt, majd visszaesett.
Azóta már sokkal jobb:)
Meg kell nézetni, mert ha nem jól szellőzik a füle, akkor a hallására is rossz hatással lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!