Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,2,5 éves kislányok nunijában...

2,2,5 éves kislányok nunijában szokott lenni fehér váladék? Kislányomnak van, igazából régebben is volt, de mindig azt hittem, hogy popsikenőcs lehet, de egy ideje bilizik és azóta alig kenjük popsikenőccsel, mégis ott van a fehér valami.

Figyelt kérdés
Természetesen a gyerekorvossal is beszéltem, de sokra nem jutottam vele.
2010. okt. 28. 09:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én 2 és fél éves lányomnak (kb. fél éve szobatiszta) is mindig van. Sőt, még fürdés után is marad egy kicsi. Szerintem ez normális. Így tisztul, így tartja fenn az egyensúlyt és védi a kórokozóktól. Bár magamnak nem szoktam nézegetni és valószínűleg jobban meg is tudom mosni, biztos nekünk felnőtteknek is van.

Ha körülötte nem piros, gyulladt a puncija, nem nagyon sok a fehér vááladék, nincs a bugyijában is folyamatosan nyoma, akkor nincs okod aggodalomra.

2010. okt. 28. 09:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is azt írtam volna, mint az első válaszoló, de Ő részletesebben megfogalmazta.
2010. okt. 29. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!