Két éves kisfiam szájában jobb oldalt felül a fogával szemben van egy fehér folt. Néha fájdítsa. Ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Pár hete a másik oldalon volt, fertőtlenítgettem és négy nap alatt elmúlt. Ez gomba? Mit javasoltok rá? Persze az aki már találkozott ilyennel.2010. szept. 5. 11:45
1/4 anonim válasza:
Valami szájfertőzés!
Nekünk sárga győgyszertári ecsetelőt írt rá a doki, napi 4-5 alkalommal kaja ivás utàn bekentem, de az egész száját ínyét nyelvét, mert nekünk is egyik nap csak az egyik oldalt, majd a másik oldalt is lett, tovább fertőződött, fájt neki us, enni sem akart. Miutàn elmúlt még 3 napig kentem neki reggel este.
Mindene sárga lett az ecsetelőtől, szája figa arca, de lekopott.
2/4 anonim válasza:
Afta.
Most nagyon sok kisgyerekestől hallom, hogy ezzel szenved a kicsije :(
Gyógyszertárban lehet és kell is rá ecsetelőt-mert nagyon gyorsan tud fertőződni és ha nagyon fáj a kicsinek nem eszik, nem iszik... Az könnyen bajhoz vezethet.
3/4 anonim válasza:
Szájfertőzés! Nekem is volt és nagyon fáj ám! Majd meg vesztem ha hozzáért az étel! Irány az orvos mert nem csak ecsetelni kell, valami baciölőt is kellett szedni!
4/4 anonim válasza:
Előző volta, még annyit hogy fertőz, szóval se puszi, se közös pohár, kanál, nem érintkezni a nyálával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!