Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek mennyi idő alatt szívódo...

Kinek mennyi idő alatt szívódott fél ez az új EU-s varrat?

Figyelt kérdés
Gátmetszésem volt szülés közben, és a hüvelyfalamon is lett egy egy centis repedés. Szülés után egy héttel voltam varratszedésen, mert bár felszívódó a varrat, nagyon szúrtak a kiálló végek, kényelmetlen volt, idegesített. A doki le is vagdosta ezeket, de mondta hogy a bőr alatt lévő részeket nem bojgatja... Január 18-án szültem, már két és fél hónapja, és ezek a bentmaradt részek még mindig nem szívódtak fél. Így viszont nem tudunk együtt lenni a párommal, mert őt is szúrja, és engem is... :(. Egyébként nem zavar, csak akkor, és kíváncsi volnék kinek van esetleg ilyen tapasztalata, mert azt írják 90 nap, de egyenlőre nem úgy tűnik mintha szívódna, és gondolom ez egy folyamat. Előre is köszönöm a segítséget!
2013. ápr. 2. 16:48
 1/1 anonim ***** válasza:

nekem még a 6 hetes kontrollon is ott volt, könyörögtem h szedjék ki, de nem

Nagyon soká tűnt el

2013. ápr. 2. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!