Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan negy hettel...

Szules utan negy hettel hasznalhatok tampont?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan idegesit a betet...Talan azert is, mert mindig is tampont hasznaltam. Raadasul kb 13 eves korom ota csak tangabugyit hordok, szamomra elviselhetetlen a sima...

Mar csak kis barnas folyasom van, nagyon keves. De valami azert meg kell.

Ilyenkor mar kiprobalhatom?( tudom, hogy hivatalosan nem szabad meg, de van aki kiprobalta? Mennyire kell ezt komolyan venni?)

Legalabb ma szeretnek tampont(vendegseg), ha holnap mar nem is..)

Bocsi, tudom, hogy valakinek röhejes lehet a problemam, de en olyan debilnek erzem magam betettel..:(

2013. márc. 31. 08:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Én még nem használnék. A 6 hetet mindenképp megvárnám. Nekem szülés után 3 hónappal jött meg a menstruációm, akkor használta tampont. Engem is idegesített a betét, de muszáj volt kibírnom, az 5. héten már nem is véreztem. Ha nagyon kevés van már és nem vér, akkor esetleg használd a vékonyabb, kényelmesebb intim betéteket.
2013. márc. 31. 09:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

És ha csak barna van, mi lenne, ha kipróbálnál valami tangához illő tisztaságit. Az elég vékony, csak nem olyan kényelmetlen.

Én már csak azért is vártam a 6 hét leteltére, mert nehezen gyógyult a gátsebem és nem volt kényelmes a tampon.

Sokan a szexel sem várnak egyébként.

2013. márc. 31. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
NEM! Felszálló fertőzés lehet belőle!
2013. márc. 31. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
Én a te helyedben voltam, és vettem betétet, de kábé egy óráig bírtam, úgy utáltam, úgyhogy én használtam mini tampont, és sűrűn cseréltem, figyeltem a higiéniára stb., minden rendben volt, mondtam az orvosnak is hogy ez van, a hathetes kontrollon, de nem kommentelte, hogy ne csináljam így. Úgyhogy nekem bevállt a tampon és kész.
2013. márc. 31. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
megértelek... :D én is utálom! De a nőgyógyászom csak 3 hónappal szülés után ajánlja.. még nekem is várnom kell.. muszáj kibírni.. :(
2013. márc. 31. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá! Én 4 hónapja szültem, és mivel utálom én is a betétet gondoltam ideje váltani. Hát nem sok sikerrel jártam. 10 percre nem maradt bennem a tampon. Egyik méret sem. Szóval benne van a pakliban, hogy még egy darabig nem is fogod tudni használni.
2013. márc. 31. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a szülés után 4 hétre még a havim is megjött és utána minden hónapban jelentkezett.kb a 4-5 hónapban bírtam elviselni a tampont,pedig császároztak.
2013. márc. 31. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!