9 hete szültem, szerintetek használhatok már tampont? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Azalia-fogamzásgátlót szedek és attól vérzek,szóval már nem a szülés utáni tisztuló vérzés mert az már a 4.héten abbamaradt,most kezdtem vérezni a gyógyszertől és nem bírom a betétet.
használhatok tampont???
2010. jún. 3. 14:01
1/6 anonim válasza:
Én használtam!!Semmi gond nem volt!:)
2/6 anonim válasza:
nég ne
az első két vérzés alatt betét ajánlott, főképp,ha ilyen hamar jön meg szülés után
3/6 anonim válasza:
Szia! Nyugodtan, nekem 6 hétre jött meg és már használtam, semmi bajom nem lett tőle, csak az első 1-2 tampncsere elég kellemetlen volt, de utána már nem.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem a havim jött meg,hanem a gyógyszer miatt vérzek,de lehet h nincs ebben az esetben különbség:-S
Egyébként már teljesen jól vagyok ,abból a szempontból mintha megsem érzem hogy császármetszésem volt...ja ezt elfelejtettem írni...szóval császár volt...
2010. jún. 3. 14:13
5/6 anonim válasza:
Használhatsz! Én is próbáltam, de kényelmetlen volt nagyon még egy jó ideig, neked lehet, hogy beválik...
6/6 anonim válasza:
1.vagyok!Nekem is császár volt!!:)
És a dokim is mondta hogy nyugodtan használhatom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!