Aki használt hasszorítós bugyit szülés után tényleg hamarabb lapos lett a hasa? Vagy most akkor az mire jó?
Természetesen akarok majd tornázni is, ha az állapotom engedi.
Császár után nem használható?
Természetes szülés után mikor lehet elkezdeni a használatát?
En hasleszorito ovet hasznaltam, a funkcioja ugyanaz.
Hogy attol-e, vagy sem, de teny es valo, hogy nagyon hamar lapos lett a hasam, szules utan par nappal mar ruhaban nem latszott (pedig nagyon sokat hiztam, 14 kg maradt rajtam szules utan, de pocim nem maradt). En negy hettel szules utan kezdtem el tornazni, az osszes plusz lement nagyon hamar es olyan izmos testem lett, mint meg soha. Ez egyertelmuen a tornanak koszonheto.
Nekem bevált a hasszorítós bugyi. Amikor hazamentünk a kórházból szinte az első dolgom volt felvenni. Nem is akart rámjönni úgy szorított, hogy hihetetlen. Aztán már 3. nap sokkal könnyebben jött fel és érezhetően, láthatóan, feltűnően sokkal kisebb lett a hasam. Le is ment teljesen 1,5-2 hónap alatt. Császáros vagyok, nyugodtan használd, rengeteget segyt és a mozgás is sokkal könnyebb benne mert tart.
7 hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!