Ma töltöttem be a 39. hetet és nincsenek jóslófájásaim. Beindulhat így is a szülés egyik pillanatról a másikra?
Szia! Én vasárnap töltöm a 39. hetet. Már múlth ét kedden 3211 volt a méhszáj / előtte egy héttel még 3000 volt/és a doki azt mondta bármikor beindulhat. Vasárnap délelőtt elkezdett fájni a derekam és a keresztcsontom, majd 13-17-ig rendszeresen jöttek a 10 percenként a mensi szerű fájások utána mintha elvágták volna. Kedden voltam NST ami teljesen jó volt. Vizsgálat nem volt a doki szerint minek zargason / pedig kíváncsi lettem volna a méhszájállapotára/. Jővőhét keddre kaptam megint időponot NST-re. Ma megint kezdett görcsölgetni a hasam, de megint elmúlt.
Nekem úgy kezdődik, hogy elkezd fájni a derekam utána összehúzódik a meéhem és elkezd görcsölni 20-30 másodpercig, mint amikor megvan.
Már én is várom, hogy előbújjon a babó. kitartás.
Én is produkáltam már minden itt felsorolt tünetet, de túlhordásban vagyok 5. napja. Az nst jó, a magzatvíz jó, a méhszájam hétfőn még 2100 volt, ma már ha jól látjuk a védőnővel 0111-et írt a doki a könyvbe, ami bíztató:-)
Fájásaim , keményedéseim nincsenek, jól vagyok, semmi tünet. Kb 5 hete volt nekem is hogy nagyon fájt a szeméremdombom,n api többszöri hasmenés, stb... de a jóslófájsaim is eltűntek...
Ma azt mondta a védőnő mikor rám nézett, hogy még a héten meglesz a baba:-)
Remélem és neked is jókat kívánok, elsősororban türelmet, és szép szülést:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!