Naponta hányszor éreztek joslófájásokat? Én egyre sűrűbben, van hogy óránként jönnek. Másnak is ilyen sűrűn?
Figyelt kérdés
Csak tegnap óta tünt fel, hogy egyre sűrűbben érzem, ma is reggel óta már vagy 4x voltak joslóm.37 hetes km2009. szept. 19. 11:35
1/2 anonim 

válasza:

Szia!Jó látni, hogy nem csak egyedül vagyok ezzel így.Nekem is egyre sűrűbben és erősebbek is, tegnap előtt egész nap óránként volt, már azthittem éjszaka mennünk kell, de nem.nem tudom mitől lehet, biztos készül a szervezetünk és persze a pici.Kellemes babavárást és könnyű szülést!38+4 km
2/2 anonim 

válasza:

szia! jópárszor érzem és van hogy elég erős is, de össze-vissza, semmi rendszer nincs benne. egy ideig figyelem, aztán ha megint jön, már csak kedélyesen köszönök neki, hogy szevasz, megint csak jósló vagy??? hát már kicsit unom, pedig még van két és fél hét a kiírtig...sokszor csak arra eszmélek, jé megint fájdogál, aztán rohanok tovább a 3 éves komisz lányom után...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!