Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek meddig tartott a vajúdás?

Nektek meddig tartott a vajúdás?

Figyelt kérdés
Főleg azokra lennék kíváncsi, akik 12 órát vajúdtak. Hogy bírtátok?
2013. márc. 28. 23:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ :)! Azon én is nagyot néztem, hogy az első válaszoló 25 órát vajúdott! Én a magam 12 órájával majd meghaltam. Hasonló volt nálam, mint az utolsó válaszolónak. Nekem is 40 perc volt a kitolás és a magzatvíz elfolyása után 4-5 óra múlva született meg nekem is a babám!
2013. márc. 30. 00:12
 22/28 anonim ***** válasza:
10%

Unokatesómnak vasárnap éjjel folyt el a magzatvize és kedden délután fél5kor zsült!! 40órát vajúdott.

Szabályosan hulla volt a végére.

2013. márc. 30. 12:12
 23/28 anonim ***** válasza:
nem zsült, hanem szült!! :) Bocsi
2013. márc. 30. 12:13
 24/28 anonim ***** válasza:
19 ora. Az utolso 2-3 ora volt kegyetlen, azt hittem nem jovok ki elve a szuloszobarol :)
2013. márc. 30. 12:31
 25/28 anonim ***** válasza:
15 óra, majd császár lett belőle. Teljesen kikészültem, mert este elfolyt a magzatvíz, előtte meg egész nap takarítottam. Tehát jól el voltam fáradva. Aztán éjszaka semmi alvás. Oxival segített fájások között aludtam.
2013. márc. 31. 06:05
 26/28 anonim ***** válasza:
Első baba:17.5 óra ebből az utólsó 10 szörnyű volt :-( Második baba: összessen 10 óra az utolsó 4 volt a gáz de 3.nyomásra kinn volt a 3800 grammos babám,mindkettőnél gátmetszés elsőnél 1 hónapig kinlódtam,másodiknál szülés után 4 órával már ültem és cseppet se fájt,mire jöttem haza már a varratom is kipergett :-)))
2013. ápr. 1. 10:50
 27/28 anonim ***** válasza:
Én 29órát vajudtam,délután 5kor éreztem az elsö fájásokat éfélkor vitt be a férjem 5perces fájásokkal,egész éjszaka végig szenvedtem másnap fél3kor kötöttek be oxit és 21:20kor lett meg a kisfiam.nagyon hulla voltam a végére 41órája voltam ébren már és legroszabb a végefelé nem is a fájdalom hanem a fáradság volt.a kitolás,gátmetszés,varrás semmisem volt,mondtam ha ebböl állna a szülés hetente vállalnák egy gyereket :)
2013. ápr. 1. 18:20
 28/28 A kérdező kommentje:
Én azt hittem eddig, hogy a 12 óra vajúdás soknak számít, legalábbis akik megkérdezték tőlem, ismerősök, hogy meddig tartott, majd leesett az álluk, de ezek szerint ez semmi, főleg a 29 órához képest! Én belehaltam volna, ha ennyit kellett volna vajúdnom!
2013. ápr. 1. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!