A második szülés, vajúdás meddig tartott nálad?
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 14:03
1/9 anonim válasza:
4,5 óra. (Első 26)
De: míg az elsővel viszonylag mozgékony és eleven voltam a végéig, addig a másodikkal az utolsó három hét irtó nehéz volt. Sok jóslóval, derékfájással, éjszakai görcsölésekkel. (Egyszer másfél órán át 5 percesek voltak, aztán leálltak, ilyesmi.)
2/9 anonim válasza:
2 órán át tartott össz. az egész. Az első se volt túl hosszú a fájások kezdetétől 5 órára meglett a fiam. Én szerencsésnek mondhatom magam.
3/9 anonim válasza:
Tokkal vonóval kb.3.5 óra volt.
4/9 anonim válasza:
hajnal 4kor távozott a nyákdugó, délelőtt már voltak fájások, este már 5 percesek voltak, éjfélre értünk be, 4 ujjnyira kitágulva, mégis csak hajnal 5re lett meg a kislányom, tehát összesen 24 óra, szemben az első babával akinél 48 óra volt a folyamat
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok. :-)
2010. szept. 24. 18:45
6/9 anonim válasza:
Nekem 13 óra volt de töményen :-S (indították)A végén így is vákummal segítettek.(Elsőt 5 óra alatt...)
7/9 anonim válasza:
Első fájás érzékelésétől kezdve a kibújásig 1 óra15 perc.
8/9 anonim válasza:
én is szerencsés alkat vagyok szülés szempontjából, mert szinte mindkét fiammal fájdalom nélkül- vagy igen csekély mértékű fájással tágultam. Mindkettőnél bő 3ujjnyi méhszájnál repesztettek burkot. Burokrepesztés után: (burokrepesztés után azért már voltak jó fájások :-))
1.baba 3.5óra volt -ebből 45perc kitolás(3800gramm),
2.baba 45perc kb 15perc kitolás (2500gramm)
9/9 anonim válasza:
Én csak egy babát szültem, de ide tolakodnék , mert le kell írnom, hogy olyan igazságtalan, hogy az egyik nő 17 órán át szenved(mint én) végig 3-5 perces fájásokkal, másnak meg pár óra alatt meglesz a babája. Mit meg nem adtam volna, hogy három óra alatt megszüljek:) Amennyi időt a vajúdóban töltöttem vagy 5 babát is szülhettem volna. Bár nem szülök többet mert így 7 hónap után is azt mondom borzalmas volt, de kérném a titkot kedves Anyukák:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!