Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek meddig tartott a vajúdás?

Nektek meddig tartott a vajúdás?

Figyelt kérdés
Főleg azokra lennék kíváncsi, akik 12 órát vajúdtak. Hogy bírtátok?
2013. márc. 28. 23:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
18óra(12 burokrepesztés előtt a semmire) az elsővel és 2óra a másodikkal első fájástól.
2013. márc. 29. 08:59
 12/28 anonim ***** válasza:

6 óra az elsővel, 12 óra a másodikkal.

Egész jól, gyorsan ment közben az idő. Jó, persze, nagyon fájt, főleg az utolsó 2-3 óra, de annyira el voltam foglalva, hogy mikor időnként rápillantottam az órára, mindig meglepődtem. :)

2013. márc. 29. 09:03
 13/28 anonim ***** válasza:

8 órát vajúdtam (oxitocint kaptam, rám erősen hatott), ebből 4-5 volt egyre rosszabb és rosszabb. Az utolsó 2 órát bármire lecseréltem volna, csak ne kellett volna ott lennem.

Aztán a doki közölte, hogy úgy látja nem fog menni (én is éreztem), és hát császár lett a vége. :(

Aki ténylegesen 1 napot vajúdik, meg akinek 2 órát tart a kitolás stb. az előtt le a kalappal. Nekem az a 8 óra is borzadály volt, főleg, hogy nem sikerült megszülnöm.

Én még nem jutottam el odáig, hogy rászánjam magam a másodikra (3 éves a lányom).

De hogy pozitív is legyek: a lányomért megérte, és már halványodtak a rossz emlékek.

2013. márc. 29. 09:09
 14/28 anonim ***** válasza:
6 óra volt,kitolás 15 perc,az első 1 óra röhögcsélve telt,aztán 3 perces fájások végig... Haraptam a párnát,a kezemet,néha a párom kezét.. :D nagyon gyorsan ment az idő,csak befelé koncentráltam. Vissza gondolva akárhányszor végig csinálnám. A legrosszabb a gátvarrás volt az egészben :)
2013. márc. 29. 10:17
 15/28 anonim ***** válasza:
3 óra volt a vajúdás (rögtön 3 perces fájásokkal kezdtem) 3 óra a kitolás. Első baba,fájt nagyon, de összességében rosszabbra számítottam. Nekem a 3 órás kitolás rosszabb volt, mint a vajúdás.
2013. márc. 29. 10:48
 16/28 anonim ***** válasza:

3 hete szültem természetesen 13 óra volt.

Nagy elfáradtam a végére a dokim picit segített is 2 nyomást hagyott hogy egyedül csinàljak 2-be meg segített de így legalább a kitolás hamar megvolt.

2013. márc. 29. 12:44
 17/28 anonim ***** válasza:
14 óra volt. A végén már meg akartam halni, de kiírtam. :)
2013. márc. 29. 14:29
 18/28 Babeli Zurzavar ***** válasza:
azt elmondana valaki hogy miert pont az en (egyebkent tenykozlo) valaszom kerult lepontozasra?:-):-):-)
2013. márc. 29. 21:27
 19/28 anonim ***** válasza:
Azt ezen az oldalon soha nem lehet tudni :-)
2013. márc. 29. 21:37
 20/28 anonim ***** válasza:

1. babával 14órát, de ebből az első 10óra az semmi volt- csak észleltük, hogy ma már lesz baba, kb a 10ből 4et voltam kórházban, férjemmel sétálgattunk, dumálgattunk, az még egyátalán nem fájt. Aztán kezdett erősödödni és sűrűsödni, burokrepesztés után 4óra mulva lett meg a fiam. Burokrepesztés rátett egy lapáttal a fájásoknak, de azok is viselhetők voltak, viszont az utolsó 2órára kaptam oxit- na az nagyon nagyon szar volt. A kitolás 40perc volt- az már annyira nem volt rossz, de lassan jött a buci fejével a picim. a doki az utolsó 2nyomásnál rásegített. 37cm-s volt a pici feje. :S

2-3. babánál mindössze mindenestül 2óra volt minden. a kettő együtt nem fájt annyira mint az első szülés. (nembeszélve arról, hogy itt már se infúzió, se gátmetszés, varrás- mint az elsőnél)

2013. márc. 29. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!