31/41 anonim válasza:
Rokon senki sincs aki segitene?
En 3 nap utan mehettem haza. Vigyazott ram a csalad mint a himestojasra!
32/41 anonim válasza:
Igen, a 28-as válaszolónak igaza van. Ilyen hamar leginkább baba nélkül engedik haza az embert.:( Bár olyan is volt már, hogy babástól mehetett haza az anyuka másnap, de az ő esetében ez erős toleranciának és empátiának volt köszönhető minden orvos és ápoló részéről. Megint tizes voltam.
33/41 anonim válasza:
Nem szerencsére, mára már egy életerős vidám 2 éves kisfiú. De akkor elvették, mondván hogy szülés után kiderült hogy súlyos szívrendellenessége van, be sem engedtek hozzá minket, néhány napig csak napi kétszer láthattuk pár percre. Akkor talán hirtelen fel sem fogtam, 7 napos volt, amikor a mentőben már mi is vele mehettünk amikor átvitték egy másik intézménybe vizsgálni, hogy kiadható-e egyáltalán. Mai napig nem tudom azt a néhány napot felfogni, de kárpótol az, hogy 3 hónapja teljesen egészségesnek vizsgálták.
34/41 anonim válasza:
28as voltam, csak közben jöttek még hozzászólások.
35/41 anonim válasza:
Ú, bocs, hogy rögtön a legrosszabbra gondoltam. Örülök, hogy rendben minden :)
37/41 anonim válasza:
Én is rosszra gondoltam, de nagyon örülök, hogy happy end lett Nektek! :) 10-es.
38/41 anonim válasza:
Ne haragudjatok, lehet csak én írtam le félreérthetően :(
Engem már ez is megviselt annak idején. :(
39/41 anonim válasza:
Hát elég későn kezdesz intézkedni,de ha önkormányzat nem,fel kéne hívni családsegítőt, vöröskereszt, egyházi segítő szervezetek, máltai szeretett szolgálat, baptista szeretett szolgálat...stb.. nem létezik, hogy ilyen helyzetben nem segít senki.. néz szét neten telefonon érdeklődj, ha azt mondják nem tudnak segíteni, kérdezd meg tudnak-e más megoldást javasolni kihez fordulhatsz... Sajna nem tudod kiszámolni.. nekem fertőzést kapott a gyerek császár után, és másfél hetet voltunk benn...
40/41 anonim válasza:
utsó vagyok, írj privit merre laksz megpróbálok segíteni ha más nem keresek telószámokat stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!