Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után másnap hazaengedh...

Császár után másnap hazaengedhetnek valakit?

Figyelt kérdés

2013. márc. 28. 18:41
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
37 hetes vagyok amúgy
2013. márc. 28. 19:28
 22/41 anonim ***** válasza:
Hajaj... valami helyi egyházi szervezet se tud segíteni?
2013. márc. 28. 19:29
 23/41 A kérdező kommentje:

azt még megnézem hátha,köszönöm

be kéne zárni ugyebár az ajtót mert úgy itt lehet hagyni hogy mondjuk pár órára...de napokra?

Tudom hogy irreális de mi van ha kigyullad a ház? Kulcsot nem találja meg vagy ha az orra elé teszem akkor meg kinyitni se tudja az ajtózárat...szóval tényleg nem tudom

szomszédaim,minden ismi,haver dolgozik,nem tudnának ránézni se

2013. márc. 28. 19:32
 24/41 A kérdező kommentje:

meg az önkormányzatnak is tele van a töke velem most kapok ha megint csinál valamit amiről nem tehet.

pár éve a kedves alattunk lakó beköpött hogy nem nekem kéne gondozni a mamát.itthon hagytam de csak pár órát elmentem vásárolni.nyitvafelejtette a csapot,alattunk lakó plafonja beázott meg a fele lakás.még egy ilyen húzás hát nem tudom mit tennének velem.öregek otthonába meg nem rakják mert dugig van itt és amúgy is kicsi.

2013. márc. 28. 19:37
 25/41 A kérdező kommentje:
persze velem fizetteték ki a kárt amit okozott a szerencsétlen akaratán kívül
2013. márc. 28. 19:39
 26/41 A kérdező kommentje:
elfekvőt is próbáltam könyörögtem hogy csak erre a pár napra vegyék de abban a pillanatban hogy meghallották a betegségét,hát...azt mondták dugig vannak,sajnálják.
2013. márc. 28. 19:40
 27/41 anonim ***** válasza:
Hu ez tényleg nem lehet könnyű:s
2013. márc. 28. 20:02
 28/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, sajnálom amin keresztül mész. :(

Engem anno hazaengedtek másnap. Egyik nap reggel volt a császárom, másnap estére otthon alhattam, de sajnos ennek meg is volt az "ára". Nem kaphattam meg a babám, kiborultam, néhány percre lakok a kórháztól és az orvos is felajánlotta, hogyha úgy érzem hazamehetek, próbáljak meg "pihenni" és nem a kórházban kiborulni.

Babával nem hiszem, hogy kiengednek téged.

Lehet már írták vagy kérdezték előttem, de vmi ápolót nem tudsz találni aki esetleg egy kis mellékes pénzért elvállalná azt a néhány napot!

Kitartást kívánok mindenhez, nem lesz egyszerű még egy pici mellett ez a helyzet. :(

2013. márc. 28. 20:45
 29/41 anonim ***** válasza:
Utolsó, mármint meghalt a pici?
2013. márc. 28. 20:51
 30/41 anonim ***** válasza:
88%

10-es vagyok. Léteznek otthonápolók, vannak intézmények (?), szolgálatok, amik pontosan ilyesmivel foglalkoznak. Vagy gyorsan utánaérdeklődsz a dolgoknak, és keresel egy jó nővért valamelyik kórházból. Hol laksz pontosan? Hátha tudok segíteni.

Nekem azért alakult így, mert súlyos betegséggel született a babám, itthon pedig várt a testvére. Három hetet voltam kórházban a műtét előtt. Tenni nem tudtam a kisfiamért, be sem nagyon mehettem hozzá eleinte, hozzá sem érhettem, a másik kicsi pedig itthon várt teljesen elanyátlanodva. Vagyis nem itthon, mert a férjem sem eshetett ki a munkából három hétre, úgyhogy a nagyszülők vigyáztak rá. Mérlegelni kellett, hogy hol van rám nagyobb szükség.:( Nem volt könnyű döntés. Szerencsére később közelebbi kórházba került a Baba, így minden nap tudtam látogatni, végül pedig haza is hozhattuk egy kis időre.

2013. márc. 28. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!