azt még megnézem hátha,köszönöm
be kéne zárni ugyebár az ajtót mert úgy itt lehet hagyni hogy mondjuk pár órára...de napokra?
Tudom hogy irreális de mi van ha kigyullad a ház? Kulcsot nem találja meg vagy ha az orra elé teszem akkor meg kinyitni se tudja az ajtózárat...szóval tényleg nem tudom
szomszédaim,minden ismi,haver dolgozik,nem tudnának ránézni se
meg az önkormányzatnak is tele van a töke velem most kapok ha megint csinál valamit amiről nem tehet.
pár éve a kedves alattunk lakó beköpött hogy nem nekem kéne gondozni a mamát.itthon hagytam de csak pár órát elmentem vásárolni.nyitvafelejtette a csapot,alattunk lakó plafonja beázott meg a fele lakás.még egy ilyen húzás hát nem tudom mit tennének velem.öregek otthonába meg nem rakják mert dugig van itt és amúgy is kicsi.
Kérdező, sajnálom amin keresztül mész. :(
Engem anno hazaengedtek másnap. Egyik nap reggel volt a császárom, másnap estére otthon alhattam, de sajnos ennek meg is volt az "ára". Nem kaphattam meg a babám, kiborultam, néhány percre lakok a kórháztól és az orvos is felajánlotta, hogyha úgy érzem hazamehetek, próbáljak meg "pihenni" és nem a kórházban kiborulni.
Babával nem hiszem, hogy kiengednek téged.
Lehet már írták vagy kérdezték előttem, de vmi ápolót nem tudsz találni aki esetleg egy kis mellékes pénzért elvállalná azt a néhány napot!
Kitartást kívánok mindenhez, nem lesz egyszerű még egy pici mellett ez a helyzet. :(
10-es vagyok. Léteznek otthonápolók, vannak intézmények (?), szolgálatok, amik pontosan ilyesmivel foglalkoznak. Vagy gyorsan utánaérdeklődsz a dolgoknak, és keresel egy jó nővért valamelyik kórházból. Hol laksz pontosan? Hátha tudok segíteni.
Nekem azért alakult így, mert súlyos betegséggel született a babám, itthon pedig várt a testvére. Három hetet voltam kórházban a műtét előtt. Tenni nem tudtam a kisfiamért, be sem nagyon mehettem hozzá eleinte, hozzá sem érhettem, a másik kicsi pedig itthon várt teljesen elanyátlanodva. Vagyis nem itthon, mert a férjem sem eshetett ki a munkából három hétre, úgyhogy a nagyszülők vigyáztak rá. Mérlegelni kellett, hogy hol van rám nagyobb szükség.:( Nem volt könnyű döntés. Szerencsére később közelebbi kórházba került a Baba, így minden nap tudtam látogatni, végül pedig haza is hozhattuk egy kis időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!