Milyen fájdalmakkal jár a szülés? Utána vannak még fájások?
Pont úgy ahogy az ötös válaszoló írta,mintha 20 csontomat törték volna el.
Nekem borzalmasan fájt. Nem voltam magamnál a fájdalomtól,a férjem élesztgetett,hogy jól vagy, élsz még? :-)
kedves kérdező! olvasgattam itt a válaszolókat és írták többen, h ahogy megszültek, szinte minden fájdalom elmúlt...hát ha ez így volt, akkor nagyon nagyon szerencsések!!!! én természetes úton szültem, nem kértem érzéstelenítőt sem.
igen, természetesen a szülés volt életem legszebb pillanata egy bizonyos szempontból! viszont soha életemben olyan fájdalmat és kínt nem éreztem addig!!! a vajjúdás, a szülés és az "utómunkálatok" is rettenetesek voltak. nekem még kb 2 hónapig voltak fájdamaim. alig bírtam leülni, felállni és olyan volt, mintha a belső combomat darabokra törték volna. 1-2 hétig menni is alig bírtam! az én esetemben nem igaz, h idővel megszépül az emlék meg h elfelejti az ember... szeretnék a kislányomnak egy kistesót, de nagyon nagyon össze kell szednem magam lelkileg, h belevágjunk..megint...
A szulés az szulés ...fájdalmakkal jár :)
Nekem utánna is voltak olyan fájásaim ,hogy eskuszom kozelitett a szulési fájdalmakhoz ,kapartam a lepedot :D És még utánna egy két napig is éreztem amikor szoptattam ,utánna semmi hál istennek :)
Juj, hát elég sok féle választ írtatok, talán egy kicsit jobbra számítottam... vagyis nem ennyire rosszra:D Akkor anya nem mondott el mindent:D De fel a fejjel emberek, bizony, hányan túl élték már, mi is képesek vagyunk rá akár többedjére is:D Szerintem szánd rá magad, aztán lesz 9 hónapod felkészülni, az elég hosszú idő, és visszaút nincs, úgysem lesz semmi baj utána:)
köszi mindenkinek!:))
ja igen és jó babavárást a kismamiknak:)))
az előző oldal utolsó válaszolója vagyok, hát én anyukám se mondott el semmit:))Úgy értem csak ezt hangoztatta körülöttem mindenki hogy 1. olyan mint a mensis görcs (hát nekem egyáltalán köze se volt hozzá inkább vmi iszonyú erős gyomorrontásos hasgörcsre emlékeztetett) 2. hát igen fáj de utána megszűnik minden fájdalom ( a hát igen fáj nem fejezi ki a lényeget)
Le is szúrtam utána minden ismerősömet hogy mégis miért nem mondták hogy ez ennyire mindent felülmúló fájdalom lehet :))) Azt válaszolták hogy miért akkor szülés nélkül hazajöttem volna ? Persze nyilván nem:)
De nagyon jó ebben az egészben az hogy ott a végeredménye egy tündéri baba, szemben minden más fájdalommal az életben aminek SEMMI eredménye az égvilágon csak el kell viselni.
Tényleg megszűnik minden fájdalom amint kibújik a baba.
Nekem szerencsém volt, mert gyorsan és könnyen szültem, vágni se kellett.
A fájdalom se volt olyan vészes, mint amiről itt-ott olvastam.
Szerintem nagyon sokat számít miként állsz neki a dolognak.
Én eldöntöttem, hogy a szülésem könnyű lesz és gátmetszésre sem lesz szükség. Így is lett.
Ha rettegsz, azzal a fájdalmat vonzod be és lassítod a tágulást.
A szülés öröm és csodás élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!