Egy tök h*lye kérdés: terhes a nő, a legvégét tapossa. Elkezd nyomni, mint a bolond. Mi történik? Beindul a szülés? Elfolyik a magzatvíz? Tágul a méhszáj?
Figyelt kérdés
ne haragudjatok az idióta kérdésért,de annyira el vagyok keseredve,hogy nem igyekszik kifelé a lurkó,hogy már ilyen idiótaságok is eszembe jutnak...2013. márc. 25. 17:36
21/31 anonim válasza:
Aranyos kérdés. :)
Nem fog beindulni, mert a méhszáj fityiszt fog neked mutatni, márpedig amíg az nem nyílik ki tíz centire, addig a gyerek se fog kijönni.
Még az orgazmus sem okoz bajt, pedig az rendesen átmozgatja a méhet.
Én próbálkoztam málnalevél teával, szexel (a spermium szülés indító hormont tartalmaz), sétával, doki is segített kicsit és semmi. Indítás lett a vége.
Amúgy most aludd ki magad, nemsokára emlékezni sem fogsz rá milyen az. Szép szülést kívánok!
22/31 A kérdező kommentje:
még te is egyben, Móni? pedig 30-áig sincs már sok idő! :) de legalább nem vagyok egyedül! ;)
2013. márc. 26. 07:52
23/31 anonim válasza:
Szerintem bízd a természetre a kisbabád születését, majd az idő megoldja. Jönni fog mikor jönnie kell
24/31 anonim válasza:
Írta valaki, hogy ne rágódj rajta! Ezzel értek egyet én is. A fiamnála 37. héttől számítani lehetett rá, hogy elindul, minden doki ezt mondta. Hozzá teszem bent kellett feküdnöm. Győzködtem, beszéltem hozzá, kipróbáltam egy csomó tanácsot és semmi. Aztán mivel igazából ok nem volt a bent fekvésre (csak ha már beküldtek akkor szülésig nem akartak hazaengedni) így haza könyörögtem magam. Az utolsó hétvégémen azért nem engedtek ki, mert " tuti meg fog indulni a szülés, mert kettős front, meg telihold"... Ezt mondták a dokik pénteken. Csodálkoztak, hogy hétfőn is ugyanott voltam ahol hagytak :) Aztán aznap haza engedtek, örültem, akkor nem foglalkoztam azzal, hogy mikor fog kijönni, erre másnap megszületett a fiam...
25/31 anonim válasza:
Minden baba tudja mikor kell kijönnie. Annyira pontatlan, hogy mikor fogant, azt egyedül a baba tudja idézőjelben. :)
Megszületik ne aggódj, lehet, már a hétvégén babázhatsz :)
27/31 A kérdező kommentje:
ma hajnalban :)
2013. ápr. 2. 19:31
30/31 anonim válasza:
fiu-lány? mekkora, hogy sikerült? Nyomtál ahogy csak tudtál? :)
HOgy indult a szülés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!