Egy tök h*lye kérdés: terhes a nő, a legvégét tapossa. Elkezd nyomni, mint a bolond. Mi történik? Beindul a szülés? Elfolyik a magzatvíz? Tágul a méhszáj?
Figyelt kérdés
ne haragudjatok az idióta kérdésért,de annyira el vagyok keseredve,hogy nem igyekszik kifelé a lurkó,hogy már ilyen idiótaságok is eszembe jutnak...2013. márc. 25. 17:36
11/31 szsuzs válasza:
élvezd ki a hátralévő napokat...sétálj, menj moziba, ülj be forró csokizni...sokáig úgysem tudod megtenni. kösd le magad:D
12/31 anonim válasza:
Bent nem marad az biztos :)
Persze ilyenkor türelmetlen az ember, de a kerek 40 hét csak becslés, ettől pár nap eltérés lehet fölfele, lefele is.
13/31 A kérdező kommentje:
jajj,tudom én,hogy egyszer mindegyikük kijön,meg hogy lehet pár nap eltérés... de ma is ülök nst-n, nyitva volt a vizsgáló ajtaja, egy olyan lányt vizsgáltak,aki 15-ére volt kiírva! 15-ére! és még ma is azt mondta a dokija,mikor kérdezte,hogy mikor lesz ebből baba,hogy a héten biztos. de még csak hétfő van!!!! remélem engem nem hagy a dokim 2 hétig túlhordani! BABÁZNIAKAROOOOK! :D
2013. márc. 25. 18:08
14/31 anonim válasza:
Ne ezen gondolkozzál, persze tudom hogy könnyű mondani. Próbálj meg sokat beszélgetni a babával, nekem bejött. Egész délután és este "győzködtem", és hajnal 1/4-ed 2-kor elkezdett folyni a magzatvíz. A kórházba az egyik szobatársamnak a lépcsőzést mondták. Persze nincs tuti recept sajnos. Kitartást és -majd- jó babázást kívánok!
15/31 anonim válasza:
Ne haragudj, de te egyre hülyébb kérdéseket írsz ki ahogy közeledsz a szülés felé! :)
16/31 A kérdező kommentje:
egyre hülyébbnek és kétségbeesettebbnek is érzem magam! :)
egyébként sztem ez az első hülye kérdésem... mire gondolsz pontosan?
2013. márc. 25. 18:44
17/31 anonim válasza:
addig örülj míg odabent van!
mert pár évig most nem fogsz jól aludni és pihenni,de cserébe ott lesz a csodaszép kislányod!
18/31 anonim válasza:
nemakartam bántó lenni, ezért nem jegyeztem meg, de maximálisan egyetértek. a fintor zsófiás kérdések egyre bizarabbak :)
19/31 A kérdező kommentje:
most már tudni akarom mi volt még ezen kívül bizarr! áruljátok el nekem is!
2013. márc. 25. 20:04
20/31 anonim válasza:
:) Hajrá Zsófi! :) Senki nem fogja tudni megmondani Neked hogy milyen más bizarr kérdésedre gondolt! :) Kitartás Nekünk! :) (Moni voltam) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!