A magzatvíz akkor is elindulhat, ha zárva van a méhszáj?
Lehet kapni speciális betétet,ami elszíneződik,ha a magzatvíz szivárog.
Ha ez a gyanúd,mindenképp vegyél egyet!
Valamennyire nyitva kell lennie szerintem,ahhoz,hogy elinduljon és a buroknak is meg kell repednie.
A doki,ez az én véleményem,észrevette volna!
4 hós kicsi fiú anyukája
Szerintem nem kell nyitva lennie a méhszájnak. A természetes folyás sem a hüvelyben keletkezik, az is a méhszájon keresztül jön ki, márpedig ha az át tud folyni a zárt méhszájon, akkor a magzatvíz is át tud (a magzatvíz hígabb is, mint a folyás).
Tény, hogy a buroknak meg kell repednie ahhoz, hogy a magzatvíz akár csak szivárogni is tudjon. És az orvos biztosan észre vette volna, főleg, ha hosszabb időn keresztül szivárogna.
Hasonlóképp jártam. 2 napig szivárgott, 2 doki vizsgált meg, azt mondták folyás. Aztán egyszer csak beintult és 3 óra alatt megszültem. A zárómon korai burokrepedés szerepelt.
Nekem sűrű, nyálkás folyás volt, víz szerű dologgal.
Betétet sehol nem kaptam. Állítólag kismama boltokban érdemes megkérdezni, de odáig már nem jutottam el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!