Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak akkor mehet el a magzatví...

Csak akkor mehet el a magzatvíz ha a méhszáj is nyitva van?

Figyelt kérdés
40 hetes leszek és még teljessen zárt volt a méhszáj 1 hete.Milyen gyorsan nyílhat meg a méhszáj?Köszike a válaszokat.
2008. jún. 7. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem pl. 4 óra alatt nyílt meg teljesen /első szülés volt/. Igaz, hogy homeós bogyót szedtem a 37. héttől. Amikor bementem a kórházba, már csordogált a magzatvíz 2 napja, de a doki szerint alig egy ujjnyit voltam nyitva és olyan kemény volt a méhszáj, mint a beton.

Azért általában első szülésnél 8-10 óra kell a méhszáj eltűnéséig. Remélem, még időben megkapod a választ, könnyű szülést kívánok!

2008. jún. 7. 23:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak egy újnyira voltam nyitva a 38. héttől egészen a szülésig. A magzatvizem csak szivárgott és maga a szülés 12 órán át zajlott. Első gyermekemet szültem öt hete. De ez mindenkinél más. Azért sok időd már nincs, ezért könnyű és gyors szülést, valamint jó egészséget kívánok neked és születendő gyermekednek. Tina
2008. jún. 7. 23:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat.Visszont kívánok mindenkinek jó egészséget.Azért kérdeztem mert nekem az első babával szülést indítottak,és akkor is nagyon nehezen nyílt ki a méhszájjam.38 óra szenvedés után megszületett a kisfiam.Magyon reménykedek hogy most nem kell szülést indítanni,mert nagyon félek tőle.
2008. jún. 8. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!