Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol tudok venni Miskolcon...

Hol tudok venni Miskolcon steril ruhát apának a szüléshez? Az összes patikából elzavartak. Az OMKER-ben van, de az nem steril. Vagy az nem baj? Mennyibe kerülhet?

Figyelt kérdés

2013. márc. 25. 15:41
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
inkább kifizetem azt a 3e ft ot a ruhára,mint h. utcaiban. nekem egy kicsit durva lenne úgy. azért egy utcai ruhán biztos van bőven dzsuva. igaz ő nem turkál sehol, de akkor is, legyen csak sterilben. kint amúgy minden lazább. szomszéd mondta, h. szülés után, ha minden rendben van, mehetsz haza pl. ahány "ház. .."
2013. márc. 27. 11:39
 12/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Mi újság Zsófi? Még otthon?

Én tettem fel hasonló kérdést, biztos emlékszel rám.

Na figyeljetek!

Tegnap voltunk babalátogatóban, a kismama dr. Lőkösnél szült. Nekik ő adott tök ingyen ruhát, de az nem steril volt, éppúgy, mint ahogy írtad, h az OMKER-ben sem az.

Ezek szerint mégsem kötelező, h steril legyen?? :D

Szóval érdekes a dolog.

Na mindegy. Ha meg kell venni, hát megvesszük mi is a kórházban. Ha valóban alapítványnak megy, akkor én sem sajnálom.

Azt viszont nem értem, hogy milyen uh képért kell fizetni? Ez nem tiszta nekem...

2013. márc. 28. 18:13
 13/31 anonim ***** válasza:

Mikor voltunk ultrahangon kértünk képet és azért kellett 1000Ft/db. Ez a Megyeiben volt, nem tudom más kórházban ennek mi a módja, de kaptunk róla rendes számlát.

Ez a ruha dolog tényleg elég érdekes :)

2013. márc. 29. 12:44
 14/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Az Omkeres allitolag jo.

Ezt itt olvastam, nezd meg te is.

Illetve van a szuleszeten havonta nyilt nap, szet tudsz nezni, kerdeseket tehetsz fel. Es ok is meg fogjak tudni mondani, hogy az omkeres jo-e, vagy sem. Amugy sztek a gepi azoknak -is- jo, akik elfelejtettek venni, nem volt idejuk, illetve a meglepetes erejevel indult utnak a gyerkoc :)

2013. márc. 29. 14:08
 15/31 anonim ***** válasza:
2013. márc. 29. 14:08
 16/31 anonim ***** válasza:

A Megyeiben 1000 Ft-ért adnak UH képet? Jézusom!!!

A Semmelweisben tök ingyen.

2013. márc. 29. 20:04
 17/31 anonim ***** válasza:
Mintha nagy lenne a csönd, Zsófi. Csak nem?! :D
2013. márc. 29. 20:11
 18/31 anonim ***** válasza:

16-os: ez nem teljesen így van!!!

A Semmelweisbe jártam végig UH-ra.

Az első 3 alkalommal simán adtak képet ingyen.

4. alkalommal is automatikusan szóltam, hogy szeretnék képet is, erre a kezembe nyomtak egy csekket, hogy fizessem be és akkor majd a KÖVETKEZŐ alkalommal kapok képet, ha viszem a csekk bizonylatát, hogy befizettem a pénzt.

2013. márc. 29. 22:12
 19/31 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy nem fogom sajnálni az alapítvány részére azt az ezrest.
2013. márc. 30. 05:31
 20/31 A kérdező kommentje:

az omkeres-ről már lemondtam,nehogy ne legyen jó, no meg az lett volna a lényeg,hogy egészségkártyával tudjunk fizetni,ott meg a mi fajtánkat nem fogadják el,így mindegy hová adok ki kézpénzt. vagyis nem,mert akkor inkább az alapítványnak!

A csend sajnos nem a szülésre utal, annak nem sok jele,pedig tegnap megpiszkált a doki,volt amnioszkópia is, utána egész du. fájt a derekam,de elmúlt sajnos,úgyhogy ez a gyerek innen megy majd érettségizni! :S

az ezres meg nekem nem hangzik szörnyen a képért, vagyis MOSTMÁR nem hangzik szörnyen,dokim magánban is ennyit kér egy képért...

2013. márc. 30. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!