Tudnátok segiteni, ajánlani szüléshez hálóinget?
Figyelt kérdés
Szüléshez vinnem kell egy rövid újjú hálóinget, "amit nem sajnálok"!
Nekem csak hosszú ujjú ilyen hálóingeim vannak, azt is csak most a kórházra vettem, mert nem szeretem, Én inkább pizsamás vagyok, hosszú naci+póló!
De a szülésznőm mondta, hogy mindenképp 1db vigyek ilyen rövidebb újjú fazonút a szüléshez amit nem sajnálok, ha kárba megy!
Tudnátok nekem ajánlani, weboldalt is akár, ahol emberi áron tudnék ilyet vételezni?
Köszönöm!
35hkm
2013. jan. 23. 11:46
1/9 anonim válasza:
Bármelyik üzletben ha veszel egy olcsóbb pamut hálóinget, az is megteszi. Kínaiban, vagy Karátokban.
2/9 gabszem válasza:
ja menj kínaiba, ott biztos találsz olyat amiért nem kár. Vagy az egyik hosszúujjúnak vágd le az ujját.
3/9 anonim válasza:
Én is a kínaiban vettem 1200 Ft-ért rövid ujjú, elől gombosat, mert az kell. Direkt erre a célra, amúgy én is pizsi párti vagyok. :)
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Én egy nagy pólóban leszek,ezért nem fogok külön hálóinget venni.
6/9 anonim válasza:
Szia!
Hát én sem vagyok még pizsama párti sem(egy topban szoktam aludni meg esetleg ha hideg van egy leggignsben),nemhogy hálóing...
Szóval én egy nyári ruhát-tunikát vittem,amit a háda-ban vettem kb.1000ft-ért..
Csinos volt,jól éreztem magam benne,kényelmes is volt,és nem is sajnáltam,mert nem volt vészes ára
8/9 anonim válasza:
Hádában vettem egy pamut átkötös rövid egybe ruhát 500Ft-ért.
9/9 anonim válasza:
Nekem nem kellett külön hálóinget a szüléshez vinni. Sok értelme nem is lett volna, mert kb. hatszor cseréltek rajtam hálóinget. Azzal az eggyel meg nem sokra megy az ember lánya. De én szülés utánra a piacon vettem, meg kínaiban, kb. 1500 ft.-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!