Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudnátok segiteni, ajánlani...

Tudnátok segiteni, ajánlani szüléshez hálóinget?

Figyelt kérdés

Szüléshez vinnem kell egy rövid újjú hálóinget, "amit nem sajnálok"!

Nekem csak hosszú ujjú ilyen hálóingeim vannak, azt is csak most a kórházra vettem, mert nem szeretem, Én inkább pizsamás vagyok, hosszú naci+póló!

De a szülésznőm mondta, hogy mindenképp 1db vigyek ilyen rövidebb újjú fazonút a szüléshez amit nem sajnálok, ha kárba megy!

Tudnátok nekem ajánlani, weboldalt is akár, ahol emberi áron tudnék ilyet vételezni?

Köszönöm!

35hkm

2013. jan. 23. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Bármelyik üzletben ha veszel egy olcsóbb pamut hálóinget, az is megteszi. Kínaiban, vagy Karátokban.
2013. jan. 23. 11:54
 2/9 gabszem ***** válasza:
ja menj kínaiba, ott biztos találsz olyat amiért nem kár. Vagy az egyik hosszúujjúnak vágd le az ujját.
2013. jan. 23. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is a kínaiban vettem 1200 Ft-ért rövid ujjú, elől gombosat, mert az kell. Direkt erre a célra, amúgy én is pizsi párti vagyok. :)
2013. jan. 23. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is a kínaiban vettem.

[link]

2013. jan. 23. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Én egy nagy pólóban leszek,ezért nem fogok külön hálóinget venni.
2013. jan. 23. 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én sem vagyok még pizsama párti sem(egy topban szoktam aludni meg esetleg ha hideg van egy leggignsben),nemhogy hálóing...

Szóval én egy nyári ruhát-tunikát vittem,amit a háda-ban vettem kb.1000ft-ért..

Csinos volt,jól éreztem magam benne,kényelmes is volt,és nem is sajnáltam,mert nem volt vészes ára

2013. jan. 23. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Kínaiban vettem.
2013. jan. 23. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Hádában vettem egy pamut átkötös rövid egybe ruhát 500Ft-ért.
2013. jan. 23. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellett külön hálóinget a szüléshez vinni. Sok értelme nem is lett volna, mert kb. hatszor cseréltek rajtam hálóinget. Azzal az eggyel meg nem sokra megy az ember lánya. De én szülés utánra a piacon vettem, meg kínaiban, kb. 1500 ft.-ért.
2013. jan. 24. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!