Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A tatabányai kórházban mikor...

A tatabányai kórházban mikor bemegyünk kórházi hálóinget adnak a szüléshez vagy sajátot kell felvenni?

Figyelt kérdés
Vigyek be a szüléshez köntöst is a vajúdóban vagy csak sima hálóingbe legyek? Szülés után a megfigyelőben meddig leszek?és a szülőszobai csomagba mennyi betétet tegyek?
2012. szept. 1. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Én császárral szültem,csak a kórháziba lehetett lenni.

Szülés után már felveheted a sajátod.Azt nem tudom hogy mennyit leszel a megfigyelőben,engem rögtön áttoltak az osztályra.Betétből 10 db nagy Tenát vittem,abból maradt is.Volt még nálam egy csomag sima éjszakai betét,az azért kellett.

2012. szept. 1. 11:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak a kórházi hálóing lehet rajtad. A sajtot akkor lehet felvenni, ha betolnak a szobába. Köntös nem kell, borzasztó meleg van, meg nem is praktikus. 12:05-kor lett meg a lányom, kb. 1 órát varrt a doki, aztán kicsi pihenő, pisilés, és olyan 3 körül toltak ki a szobába. Fél 4-kor meg hozták a kicsit. A szülőszobára én betétet csak 1 db-ot vittem, amikor már túl voltam a varáson, akkor felvettem a bugyit, abba tettem.
2012. szept. 1. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Pont most szerettem volna feltenni ezt a kérdést! A vajúdóban is a kórházit kell használni?

(bocsi, hogy belekérdeztem a kérdésedbe)

2012. szept. 1. 12:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Aha, ott is az kell.
2012. szept. 1. 12:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Vajúdóban és a szülőszobán kórházi hálóing kell, a szülés és után felveheted a sajátod. Szerintem azért 10 db tena betétet vigyél, mert szükséged lehet rá. (Szülőszobára csak 2-t vigyél, nekem a szülésznő rögtön kettőt segített a bugyiba ragasztani, mert biztos ami biztos!) Ha mégsem, hát majd hazaviszed. Jó lesz a következőre.:-) Egyébként tényleg meleg van, bár én a szülőszobán nagyon fáztam. De ott meg ugye nem tudtam felvenni a köntöst.

Normál szülés után kb. 1-2 órát vagy a megfigyelőben. A babát másnap reggel kapod meg, ha rooming-inbe mész.

2 kisfiú anyukája

2012. szept. 1. 12:47
 6/9 A kérdező kommentje:
még lenne egy buta kérdésem!hogyan kell felvenni azt a hálóinget?ha jól emlékszem hátul kell megkötni ugye?és bugyi se lehet alatta a szülésig?
2012. szept. 1. 12:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Én elől kötöttem meg, mert hátul nem tudtam volna végig kötözni. :-) De láttam olyant is, aki hátul kötötte. Igazából én is bizonytalan voltam ebben a dologban, de aztán nem ezzel foglalkoztam. :-) Másnem kérdezz meg egy szülésznőt, mielőtt felveszed.
2012. szept. 1. 13:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is elöl kötöttem meg. Nekem nem volt alatta semmi, de egyáltalán nem érdekelt. Pedig ezen aggódtam már hetekkel előtte. :D

Én mint írtam délben szültem, fél 4-kor kihozták a babát, és csak este a vizit előtt vitték el. És hajnalban hozták vissza.

2012. szept. 1. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Elöl kell megkötni. Volt szerencsém hátul megkötné és igencsak letoltak érte:-(((
2012. szept. 1. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!