Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kevés magzatmázzal született...

Kevés magzatmázzal született a babám, valóban azt jelenti h már kész volt a kinti létre, azért?

Figyelt kérdés
és hová lett róla? Tudtok erről vmit?
2013. márc. 22. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én fiamon se volt sok, én azt hittem az elhúzódó szülés miatt/alatt "lekoptattam" róla :)
2013. márc. 22. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Egészen pontosan nem ismerem a folyamatot, hogy hová lesz, én úgy képzelem el, mint egy krémet, ami a kiszáradástól védte, és igen, felszívta a bőre, mert már készen volt a kibújásra :) Gratulálok a babához! :) Bárcsak mi is itt tartanánk már! :)
2013. márc. 22. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:

,,A magzat fejlődése a 37. héten:

A magzatmáz (vernix caseosa), amely eddig vastagon vonta be a kicsi testét, fokozatosan leválik és darabokban lebeg a magzatvízben.,,

33+3 hkm

2013. márc. 22. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom felszívódik a bőrről. Nekem az első babám 10 nap túlhordással született neki az ujjai fel is voltak ázva már mert felázott a magzatvíztől. A második harmadik babámat csak 2 nappal hordtam túl rajtuk se volt már magzatmáz de nem voltak felázva azért. Barátnőm kislánya 38 hétre jött ő tiszta fehér volt a magzatmáztól:)
2013. márc. 22. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... Én mind a 3 babámat túlhordtam, és azon volt a legtöbb magzatmáz amelyiket a legtöbb nappal hordtam túl.
2013. márc. 22. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!