Gátrepedés gyógyulásának felgyorsítására valamilyen bevált szer?
Figyelt kérdés
8 napja szültem, 2. baba, 3900 grammal jött a világra. A doki mindenképp gátvédelmet akart, de sajnos jól szétrepedtem majdnem végbélig:( És belül is vannak varratok a hüvelyemben. Milyen szer vált be nektek, ami felgyorsítaná a regenerálódást? Ma voltunk kicsit kint sétálni, de nagyon hamar elfáradtam, illetve fájt a sebem.2013. márc. 20. 13:03
1/3 anonim válasza:
Igaz én ebben még nem tudok neked ,,tanácsot,, adni(és nem akarok beleszólni sem),de gondoltam ezt belinkelem neked,ha gondolod próbáld ki,én lehet,hogy fogok venni egyet,végül is veszíteni nem veszítek vele semmit sem.
Első babás 33+1 hkm
3/3 anonim válasza:
Én az első válaszoló által belinkelt spray-t használtam, és 4 héttel szülés után már a metszés csíkja sem látszott. Igaz, én nem repedtem, hanem vágtam és csak 1 cm-s vágás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!