Puregon injekció mennyibe kerülhet? És mennyire jó ez a szer a peteérés segítésére? Bevált valakinek?
A clostilbegyt sajnos nem használt, így a doki most ezt szeretné felírni, de nem tudom mennyibe kerülhet, ezért ha valaki tud kb. árat, nagyon megköszönöm.
Az injekcióról szeretnék véleményket kérni, mind pozitív mind negatív értelemben, mert még sosem használtam.
Előre is köszönöm!
Szia!
A Puregon-ra ha rákeresel, akkor kiadja az árát a net. (Amit én találtam, az kiszereléstől függően 8-25 e Ft között van.)
A Puregon tüszőérlelő, míg a choragon tüszőrepesztő. Nem ugyanarra van.
Kedves utolsó válaszoló, szívből gratulálok a pocaklakóhoz!!! Boldog pocakos hónapokat! szuper hogy elsőre sikerült az inszem.
Nekem tegnap volt az első inszem, hát majd meglátjuk. Nagyon reménykedem, de sajnos a férjem eredménye tegnap nem volt a legjobb, pedig előtte igencsak jók voltak. Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!