Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után sok...

Császármetszés után sok kismama panaszkodott, hogy büdösnek érzi magát. Miért?

Figyelt kérdés
Én is éreztem magamon, pedig nem vagyok egy izzadós típus. Több hétig éreztem egy különösen büdös szagot, pedig naponta többször is tusoltam. Akik simán szültek, nem éreztek ilyet. Mi lehet ez, mitől? Nem altattak, csak érzéstelenítettek császárnál. Volt valaki más is, aki ilyet érzett? Mi segített?

2013. márc. 17. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

Szia.Csaszaros es sima szules utan is ugyanigy voltam par napig. Csak a hormonok urulnek ,van akinel sosem erzett testszagot valt ki ,van akinel mast.

Csak a tobbszori zuhanyzas segitett nalam is. Persze ha otthon voltam ha nem akkor indulas elott extra dezodor megoldotta.

2013. márc. 17. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Én már császár előtt is büdinek éreztem magam.Folyamatosan izzadtam,hiába volt tél alig bírtam elviselni magamon a kabátot.
2013. márc. 17. 20:55
 13/14 anonim ***** válasza:
62%

20.28, te normális vagy?? Nem én pontoztalak le, de mit kell egy teljesen jószándékú kérdés alatt pattogni? Meg amúgy is, hogy jössz te ahhoz hogy bárkinek is az anyukáját a szádra vedd?

A gyerekednek azért majd ne ezt tanítsd!

2013. márc. 17. 21:41
 14/14 A kérdező kommentje:
hűha, azt hiszem lemaradtam egy válaszról..nagyon sajnálom, hogy nem lehet egy ilyen kérdést is komolyan venni, és le kell pontozni..sajnos ezek szerint sokan szembesültünk ezzel a problémával. Soha nem szoktam pontozgatni, de most mindenkinek ment a zöld pacsi, és bocsánat mindenkitől, akit ez miatt a kérdés miatt lepontoztak..sajnos ez egy valós probléma, de megkaptam a választ, köszönöm nektek! Csak szánalmasnak tartom azokat az embereket, akik inkább szőnyeg alá söprik ezeket a kellemetlen bajokat, mint tabu nélkül megbeszéljék..
2013. márc. 18. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!