Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem indul már be a szülés?

Miért nem indul már be a szülés?

Figyelt kérdés

40+3 hetes kismama vagyok és elég gyakran keményedik a hasam,ma végre először voltak enyhe fájásaim, de rendszertelenül. Tegnap volt magzatvíz vizsgálatom, ami elég kellemetlen volt. Azt hittem, hogy beindítja a szülést, de nem. Ma kitakarítottam a lakást, de most sincsenek fájásaim. :( Mit tegyek még, hogy beinduljon? Nem szeretném, ha indítanák.

Köszi!

2009. szept. 15. 15:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kellemes meleg fürdő és szex:.)

Amúgy meg nem kel siettetni, a baba tudja, mikor kell jönnie. Én 8 napot hordtam túl, rettegtem az indítástól, kedden fektettek volna be-vasárnap este meglett a lányunk.

Szóval ne siettesd, még van időd.)

2009. szept. 15. 21:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Pedig most kéne kihasználni az időt, mert utána egy darabig nem lehet....

A babának az jó, ami a mamának is!Nem lesz semmi baja!

Hajrá..) Apának bor, anyának fürdő és mehettek szülni:.)

És nincs szebb egy terhes nőnél!!!

2009. szept. 15. 21:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira nem akarja a párod, akkor esetleg magadnak... Merthogy a sex a spermával és az orgazmussal is segíthet. Ez utóbbihoz nem kell apa...
2009. szept. 15. 22:09
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én 9 nappal hordtam túl, nekem sem segített a házimunka, sem egyéb trükkök. Mondjuk engem nem kínoztak olyan vizsgálatokkal, amiket írtatok :P

Sok séta, mellbimbó-izgatás. És nyugi :)

Gyors, könnyű szülést Neked!

2009. szept. 15. 22:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 magzatvízvételem volt, egyik sem fájt. Talán szólj az orvosnak, hogy legyen óvatosabb. A 3. után azt mondta a doki, hogy szerinte ez már segített, és még aznap visszajövök. Délután a kismamatornától elfolyt a magzatvizem. Habár azt mondta a doki, hogy addigra már annyira kész voltam, hogy ha lehajolok, már attól elindult volna.

Az én férjem sem volt hajlandó szexelni, mert úgy féltett bennünket. Próbáltam egyedül, de az nem hatott.

Alkoholt én sem mernék inni. Szülés közben kaphatsz gyógyszert, fájdalomcsillapítót, alkohollal együtt az rizikós.

Nem szedsz valami homeós bogyót, teát? Nekem azt monda a doki, hogy az is késleltetheti.

2009. szept. 16. 12:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Hahó! Amúgy itt vagy még..??? :-DD
2009. szept. 16. 13:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Lehet, h a szülőszobán van? Drukkoljunk neki együtt!:)
2009. szept. 16. 13:58
 18/20 A kérdező kommentje:
Még egyben :) Szedek homeós bogyókat, szerintem így tágultam ki 2 ujjnyira, nem fájásokkal. A 2 ujjnyi már jó?
2009. szept. 16. 14:38
 19/20 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Nézd csak, itt is erről van szó, én írtam, h könnyen ment a szülésem, 2 ujnyi jó már:)

2009. szept. 16. 15:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Én 3 ujjnyira voltam kitágulva, mert a málnalevél tea izomlazító hatású. Viszont nekem azt mondta a doki, hogy az izomlazító hatás miatt nem indultak a fájások sem. Én csak oxitocinnal tudtam szülni. Ennyit a teákról.
2009. szept. 16. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!