Miért nem indul már be a szülés?
40+3 hetes kismama vagyok és elég gyakran keményedik a hasam,ma végre először voltak enyhe fájásaim, de rendszertelenül. Tegnap volt magzatvíz vizsgálatom, ami elég kellemetlen volt. Azt hittem, hogy beindítja a szülést, de nem. Ma kitakarítottam a lakást, de most sincsenek fájásaim. :( Mit tegyek még, hogy beinduljon? Nem szeretném, ha indítanák.
Köszi!

Szex:D
Amúgy nem tudom, nekem sem indult be, befektettek, másnap indították volna, és valószínű a félelemtől, h indítják, beindult magától:) Egész nap, mikor készültem, h megyek a kórházba, kértem a kicsit, h csomagoljon ő is, és jöjjön, és hallgatott rám, pont megúsztuk:)

Első vagyok, nekem 3szor nézték, kellemetlen, ez igaz.
Ne félj, ha megindítják, biztos, h akkor fogják, ha baj van. Engem mindig vigasztaltak, h nagyon jól érzi magát odabent, azért nem jön ki:) De amúgy megértem, én is nagyon féltem, fel a fejjel, nemsokára a kezedben foghatod:)

Akkor inkább a párja igya meg a bort. Próbáld meggyőzni, h ez nem káros a magzatra.
A mellbimbó izgatása is megindíthatja a szülést, lehet, h nem is kell eljutnotok az igazi akcióhoz:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!