Szerintetek mi történne akkor, ha egy kismamánál beindulna a szülés, a mentő ki tud menni, de nem szeretné megkockáztatni a jelenlegi útviszonyok mellett, hogy elakadt mentőautóban szüljön, és visszautasítja, hogy kórházba szállítsák?
2-es vagyok:
Ha nem ér be a kismamával a mentő időben a kórházban,és útközben megszül a mentőautóban,akkor is be kell vinni az anyukát és a babát is a kórházban,és ez akkor is ugyan úgy érvényes,ha otthon segítik a világra a mentősök a babát.SEMMIFÉLEKÉPPEN NEM HAGYHATJÁK ŐKET OTTHON,mert ilyenkor a betegért a mentősök felelnek,és ha otthon hagynák őket és ne adj Isten valami történik szülés után az anyával vagy a babával,akkor a mentősöket veszik elő!!Szóval ha otthon is szül meg valaki,a mentősök akkor is beviszik őket,vagy a mentőautóval,vagy hívnak hozzájuk helikoptert,ha másképpen nem tudnak a nagy hó miatt bejutni a kórházba!!
Azért ez nem egy kívánság műsor. Saját felelősségre otthon maradhat a kismama de akkor a mentősök nélküle indulnak vissza, és majd az apa segíti világra a gyerekét. Na ez meg mindennél kockázatosabb.
Mondjuk ekkora hóban nagyon nagy szemétség teljesen feleslegesen kihívni a mentőket.
11-es vagyok:
Én is ugyan ezt mondom kedves utolsó,mivel nekem meg a párom mentős,és volt már szülése is,természetesen otthon szült meg a kismama,de be kellett őket vinni,nem hagyhatták őket otthon!!
11 vagyok:
De most az tök mindegy,hogy máshol van a kórház mint a mentőállomás,a lényegen nem változtat..NEM LEHET ŐKET OTTHON HAGYNI ÉS ENNYI!!Az irányítás meg sem engedné,ugyan is a mentősöknek tőlük kell engedélyt kérni pl akkor ha egy beteg nem akar bemenni a kórházba,olyankor a mentősök beszélnek az irányító csoporttal,hogy most mi legyen,otthon hagyhatják-e őket vagy sem.Ha nem adnak arra engedélyt,hogy otthon maradjanak(ami egy szülésnél ez teljesen természetes),akkor be kell vinni a beteget a kórházba ha akarja,ha nem!!Ha ellenáll,akkor a mentősök kérhetnek rendőri segítséget,tehát igen is be lehet vinni egy beteget erőszakkal!!De szerintem ha a kismama normális,akkor nem akar otthon maradni,hanem igen is biztos kezekben akarja tudni a babáját és magát is,mivel szülés után az orvosnak meg kell vizsgálni a kisbabát és az anyukát is,a placentát is az orvos tudja megvizsgálni,meg a kisbabát is biztos kezekbe kell helyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!