Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitől fájhat így a pocim?

Mitől fájhat így a pocim?

Figyelt kérdés

Három napja fáj a hasam. Főleg alul lent, mint amikor felfázik valaki. A folyásom normális, nem csíp a pisim. viszont nagyon gyakran kell pisilni. Sokszor ülni is kényelmetlen. Ha fekszek az oldalamon sokszor segít.

29km

2009. szept. 15. 01:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ilyentájt kezdődtek ezeket a kellemetlen dolgok és egészen a terhességem végéig tartottak. Sajnos ez ezzel jár. Ahogy a baba egyre nagyobb egyre jobban nyom odabent mindent, én majd szét szakadtam már a végén sehogy nem volt kényelmes. Egy darabig még tudsz oldalt feküdni, de később az is kényelmetlen lesz... Én is mindig azt hittem, hogy fel vagyok fázva azért fáj a hasam, olyan érzés volt mint mikor petefészek gyulladásom volt. Ilyenkor már tényleg teher a terhesség. De bírni kell, mert hidd el nagyon-nagyon megéri. Én olyan nyűgös meg kényes voltam terhesen, hogy azt mondtam soha többet még 1x, de most már simán be vállalnám akár 1000x is a kisfiamért. :) Szóval még bírd!!! A végén mindenért kárpótol majd a babád :))

Kitartást neked és könnyű szülést!

2009. szept. 15. 07:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez menyugtató volt. Tegnap már nem fájt úgy. Nagyon változó. Valamikor tök jól vagyok. :)
2009. szept. 16. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!