Gátmetszés helye fájhat ennyi idő után?
Engem nem vágtak, hanem repedtem, de nekem kb.1 hétig fájt, 2. hét után nem éreztem szinte semmit.
Semmi gondom vele, olyan mint előtte.
Ezt a kérdést én is terveztem kiírni!Én 15 hónapja szültem.És még mindig fáj.Főleg ha együtt vagyunk párommal.
A védőnőt kérdeztem, azt mondta mindenképp menjek vissza nőgyógyászhoz, mert ennyi idő után már nem szabadna fájnia!Csak még nem kértem időpontot, meg nincs is aki vigyázzon addig a kisfiamra....
Szia!
Én 5 honapja szültem,gátmetszéssel,és 1 percig nem fájt sosem.Szülés után ugyanugy ültem,csak éreztem a varratot.Amikor kiszedték,onnantol semmit sem éreztem!Szerintem nagyban befolyásolja,hogy kinek milyen erősek a kötőszövetek!Kinek hogy gyogyul meg!
Boldog Babázást!
Üdv:Anita
Szia!
Nekem is lassan 20 hónapja lesz, és én is mindig tudom milyen front van :(
Hidegnél migrén, melegnél gátmetszés helye!Néha lépni is alig bírok :(
Szia!
13 hónapja szültem és "amikor kedve van" (nem lehet időjáráshoz, szexuális aktushoz, fizikai egerőltetéshez kötni) meg menstruációkor is fáj nekem is a gátseb helye is, meg a belső "szakadások" helyei is, hiába varrtak össze.
Nagyon frusztráló :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!