Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátmetszés helye fájhat ennyi...

Gátmetszés helye fájhat ennyi idő után?

Figyelt kérdés
20hónapja szültem és gyakran fáj a g.helye,úgy érzem.Másnak tapasztalata?
2011. júl. 20. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 11 éve és menstruáció alatt még most is fáj néha.
2011. júl. 20. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Engem nem vágtak, hanem repedtem, de nekem kb.1 hétig fájt, 2. hét után nem éreztem szinte semmit.

Semmi gondom vele, olyan mint előtte.

2011. júl. 20. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én is terveztem kiírni!Én 15 hónapja szültem.És még mindig fáj.Főleg ha együtt vagyunk párommal.

A védőnőt kérdeztem, azt mondta mindenképp menjek vissza nőgyógyászhoz, mert ennyi idő után már nem szabadna fájnia!Csak még nem kértem időpontot, meg nincs is aki vigyázzon addig a kisfiamra....

2011. júl. 21. 08:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy mindig tudom, milyen időjárási front van... Az egyiknél migrén, a másiknál a gátmetszés helye fáj. Ez van. :)
2011. júl. 21. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja, 11 hónapja szültem. A férjem 34 éves, anyósomnak mai napig szintén fáj a varrat, ha front van...
2011. júl. 21. 10:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 5 honapja szültem,gátmetszéssel,és 1 percig nem fájt sosem.Szülés után ugyanugy ültem,csak éreztem a varratot.Amikor kiszedték,onnantol semmit sem éreztem!Szerintem nagyban befolyásolja,hogy kinek milyen erősek a kötőszövetek!Kinek hogy gyogyul meg!

Boldog Babázást!

Üdv:Anita

2011. júl. 21. 13:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy most kifogtok nevetni,de nekem akkor szokott fájni,ha jön valami hülye front!
2011. júl. 21. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is lassan 20 hónapja lesz, és én is mindig tudom milyen front van :(

Hidegnél migrén, melegnél gátmetszés helye!Néha lépni is alig bírok :(

2011. júl. 21. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

13 hónapja szültem és "amikor kedve van" (nem lehet időjáráshoz, szexuális aktushoz, fizikai egerőltetéshez kötni) meg menstruációkor is fáj nekem is a gátseb helye is, meg a belső "szakadások" helyei is, hiába varrtak össze.

Nagyon frusztráló :-(

2011. júl. 22. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:
2 éve szültem és nekem is naggyon érzékeny a frontokra:)
2011. júl. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!